Gość Radekk Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Witam,nie dziala mi panel sterujacy nawiewami nie reaguje zaden przycisk poza tym co wlacza szybe ogrzewana tylna.Wyswietlacz lcd jest caly czas czarny nie dziala kamera cofania i nawet po wlaczeniu zaden komunikat sie nie wyswietla nawet na chwile ,Bede bardzo wdzeczny za podpowiedzi co zorbic z tym probleme bo moze ktos inny mial podobny problem> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Radekk najpierw otaguj odpowiednio temat, w przyklejonych napisane jest jak to zrobić http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=33740 http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=33813 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Radekk Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Kiedys juz tu zalozylem temat ale nie dostalem odpowiedzi i problemu ze swoim samochodem nie rozwiazalem,czasem wyswietlacz dziala a czasem nie ,pojechalem do serwisu stwierdzili ze radio jest uszkodzone botaki blad wyskoczyl.elektronik sprawdzil i sie okazalo ze radio jest ok,wczesniej ktos tu pisal ze mial [podobny problem i elektryk powiedzial ze brakuje masy a wiec jakies masy w ktorym miejscu szukac??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zaxa10 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 A masz moze dvd??? Ja jak chcialem robic przerobki w swoim aucie i wywaliłem dvd to były takie same objawy. Zobacz czy nie masz czasem poluzowanej wtyczki lub przetartego kabelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Radekk Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Tak mam w DVD w samochodzie ,dzieki za podpowiedz ale jesli bezpiecznik by sie spalil to wogle lcd by nie dzialalo a mi raz dziala a czasem nie dziala,potrafi po godzinie jazdy sie samo wlaczyc,nyslalem ze ma na to wplyw temperatura ze jka jest zimno z rana bardziej wilgotno to nier dziala ale wykluczylem to bo zamrozilem radio plus nawi dvd i wsadzilem do samochodu i dzialalo a wiec temperatura i wilgoc nie ma znaczenia na radio plus dvd ,bardziej mi to wyglada ze nie ma gdzies masy ,tylko gdzie jej szukac???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zaxa10 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 sprzeczysc wszystkie bezpieczniki te w kabinie i pod maską.Ja mialem cos takiego, ze licznik mi nie chodził, dopiero jak przeczysciłem bezpieczniki wszystko wrócilo do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbity Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Radekk, cześć mam ten sam problem,mógłbyś napisać co z tym zrobiłeś.odpisz zbiciak-ar@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sunny001 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 wg mnie masz uszkodzony czytnik DVD ktory jest integralna czescia calego systemu ,mialem podobny problem chociaz nie pisze tu ze dokladnie taki sam jesli chcesz to zrobic, po w miare normalnych kosztach to mozesz wymontowac czytnik i w Warszawie na ulicy Raclawickiej jest serwis Clariona oni takie rzeczy sa w stanie naprawic ale musza juz miec raczej rzecz wymonotowana bo nie chca sie bawic w grzebanie w aucie. Wiec wymontuj czytnik i do nich zawiez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pyrus Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 ... ale wykluczylem to bo zamrozilem radio plus nawi dvd i wsadzilem do samochodu i dzialalo WOW.Tzn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wrexham Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 czesc mam ten sam problem prosil bym o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosq Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 czesc mam ten sam problem prosil bym o pomoc Siema wrexham, jaki konkretnie masz problem ze swoją primerką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi