misiekwaw Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Witam. Ponieważ tylna wycieraczka w mojej Almerce zbiera dość kiepsko :/ , nawet po wymianie pióra nie wiele się zmieniło, a prz okazji jest troszke podrdzewiała, postanowiłem zanabyć sobie nową, i tu mam pytanko czy ktoś może w modelu przed fl podmieniał tylną wycieraczke z almerki po fl? Jest ona plastykowa i wygląda na lepiej przylegającą do szyby, pytanko tylko czy się da podmienić i ewentualnie gdzie zakupić i za ile, bo jakoś na alledrogo nie widze. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Ktoś już ten temat na forum jakis czas temu poruszał. Poszukać w zakładce Almera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ajac Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 "... jest taka sama jak tylna wycieraczka w Peugocie 206, nosi wg Valeo oznaczenie UM-27 i bywa dostępna np. w FeuVercie w cenie ok 35-37 zł...". To cytat z forum. Ja kupiłem dokładnie taką i znakomicie się sprawuje. Pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekwaw Opublikowano 24 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 "... jest taka sama jak tylna wycieraczka w Peugocie 206, nosi wg Valeo oznaczenie UM-27 i bywa dostępna np. w FeuVercie w cenie ok 35-37 zł...".To cytat z forum. Ja kupiłem dokładnie taką i znakomicie się sprawuje. Pozdrówka rozumiem że jest to całe ramię, razem z wycieraczką?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość danstan Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 rozumiem że jest to całe ramię, razem z wycieraczką?? Witam Jest to plastikowa część wycieraczki razem z gumą wycierającą tzw. pióro. Nie ramię. Należy pamiętać o różnych mocowaniach. Inne jest w N16 przed, a inne po FL. Tylna wycieraczka Valeo UM 27 pasuje do zatrzasku w Almerach N16 po FL. Pozdrawiam. :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekwaw Opublikowano 24 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 rozumiem że jest to całe ramię, razem z wycieraczką?? Witam Jest to plastikowa część wycieraczki razem z gumą wycierającą tzw. pióro. Nie ramię. Należy pamiętać o różnych mocowaniach. Inne jest w N16 przed, a inne po FL. Tylna wycieraczka Valeo UM 27 pasuje do zatrzasku w Almerach N16 po FL. Pozdrawiam. :one: Ale chodzi mi o to czy podejdzie całe ramię od N16 po fl(bo tam chyba jest całe plastykowe) do N16 przed fl ?? Ps. w szukajce nie znalazłem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxpaynemm Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Temat był już welokrotnie przerabiany... zachęcam do lepszego przeszukiwania forum opcją "szukaj" Więcej info tu: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...ght=wycieraczka Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nosek Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Powiem szczerze, że czas utwierdził mnie w przekonaniu, że warto było. Koszt niezbyt duży, wymiana bardzo prosta a wygląda i "zbiera" super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekwaw Opublikowano 24 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Temat był już welokrotnie przerabiany... zachęcam do lepszego przeszukiwania forum opcją "szukaj" Więcej info tu: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...ght=wycieraczka Pozdrawiam o :zdziw: wszystko jak na dłoni, :oops: no to wynika z tego że nie potrafie korzystać z szukajki :538: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.