Gość Mike_83 Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Czyli jak chce magnesowke kupic,to lepiej sobie darowac CB?Kiedys,gdzies Janusz_Lublin(chyba)pisal jak przerobic antene magnesowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Mike_83 pisałem masz rację, ale powiem Ci szczerze, że lepiej kupić normalną stałą na uchwyt. Ja ostatnio zmieniłem u siebie na stałą Lemm'a AT71 na uchwycie i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike_83 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Coz,zobaczymy.Moze akurat bede zaliczal sie do tych u ktorych nie szumi:/Jak bedzie cos nie tak to sprzedam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szpara Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Sirio ML145 a tą chcesz Mike_83 kupić należy do anten zwartych dla prądu stałego. Zaletą tego rozwiązania są m.in. nieco mniejsze zakłocenia, ładunki elektrostatyczne odprowadzane są do masy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi