Gość jack182 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 ValdiBB, z chęcią się zapoznam z Twoimi rozwiązaniami. Tak naprawdę narazie nie planowalem wozić moto na pace, ale kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sosna 83 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 nowy na forum wita wszystkich motocyklistów:) wlasnie tego tematu szukalem, u mnie w 90% wybór navary dyktowało wożenie motocykla:) Przemqu ile kosztowala Cie ta konstrukcja? Jest kozacka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Jack 182 jak chcesz to ci pokaże jak zapiąć motocykl na pace bez probemów. Sosna ... albo masz crossa albo HD innego wyjścia nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jack182 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Z chęcią wrócimy do tematu, jak się sezon zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sosna 83 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Ryży crossa nie mam, a HD i podobnymi sie brzydze:) po czym wnosisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 no to ZX10 na pace wozić? Tylko po "torze" w Poznaniu smigasz? Hheheehee no ale w sumie racja.. w końcu to Kawasaki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blackmonster Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 zatem ValdiBB czekamy na ładny opis i fotorelację z domowego warsztatu. Widzę że szykuje się zlot nie tylko Nissano-maniaków , ale także dwuśladowych navaro-maniaków ;D Nie ma to tamto trzeba się wspierać , fajnie by było gdyby wśród forumowiczów powstał taki zwyczaj , ze mijając się na ulicy wyciągamy rękę jak kierowcy autobusów ;D heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Jak kierowcy motocykli chciałes powiedzieć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sosna 83 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Ryży objechałem juz kazdego litra z wielkiej japońskiej 4-ki i zaden kawie do pięt nie urasta moze 10 lat temu honda była dobra ale teraz zamyka rankingi w sportach, a navarka w sezonie musi mnie dowieźć i na poznań i na Brno i kto wie gdzie jeszcze. Chyba ze to ,,w końcu to kawasaki'' było na + dla marki:) pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Nie nie w żadnym wypadku. W mojej ocenie Kawasaki jest na szarym końcu za wszystkim łącznie z Kymco Dam ci przykład.... oczywiście to jest tylko przykład i to było dawno ale... W 89 roku we Włoszech nowa Kawa ZX-R 750H kosztowała 15.500.000 lirów a Yamaha FZR 750 0W01 kosztowała 35.851.000 lirów. I wszystko jasne. I żeby nie było. Nigdy do motocykla nie podchodze z uprzedzeniem ze względu na znaczek. Ale żadne kawasaki nie rzuciło mnie na kolana i co więcej większością byłem rozczarowany. Oczywiście i inni producenci maja kijowe modele ale Kawa ma ich najwięcej. Ale.... kocham starą ZX7-R taki cudny superbike ale wyprodukowany 5 lat za późno. A ogólnie klimaty plastiku i obcisłych kombinezonów to nie moja działka. Ja wolę moją Afrykę i LC8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcozxr Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 odświeżam temat bo umnie akurat na tapecie http://www.pucenter.pl/catalog/read/mark/3...DJAZD-DLA-QUADA testował ktoś?? a może pojawiły się jakieś inne rozwiązania warte uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpirat Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Ciekawy podjazd, stosunek wagi do wytrzymałości bardoz dobry jednak osobiście wspomógłbym pionowymi rozkładanymi nogami przy klapie. Z tego co się orientuję maxymalny nacisk na burtę to ok. 200kg. solidny quad + kierowca może przekroczyć nacisk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabt Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 mój waży 250 kg plus ja dlatego nie testuję czy tylny burt wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi