Gość Camela Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Witam, Jak się sprawdza oryginalna nawigacja w Polsce, w Maximie (2003 i wcześniejsze)? Czy można dostać aktualizacje map? Czy mapy są w miarę dokładne? Chcę kupić to autko i jestem ciekawy czy się sprawdza, czy może to tylko gadżet i lepiej kupić sobie palmtopa z GPS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość J3 Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Z doswiadczenia, jakiego nabylem w innych autach w aspekcie nawigacji fabrycznych, stanowczo proponuje zainwestowac w dobrego Palma z antena, oraz program pokroju TomToma lub Automapy:] Fabryczne nawigacje maja rzadko aktualizowane mapy, czesto nie ma mapy Polski, cena plytek z mapami jest kosmiczna, z reguly nie mozna dodawac dzwiekowego informowania o punktach POI (np. ostrzeganie przed fotoradarami - odpada zupelnie)... wad jest pewnie wiecej ale wymienilem te, ktore mnie odstraszaja od takich wynalazkow fabrycznie montowanych:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Za cene Palma to juz mozna sie pokusic o mala przerobeczke i zmiane maximy w male centum dowodzenia z wszystkimi bajerami, poczawszy od navigacji, telewizji i zestawie glosnomowiacym do telefonu a skonczywszy na internecie Wiadomo jesttroche roboty i zawodu, ale naprawde warto.... a Automapa 4 spisuje sie poprostu wysmienicie. Z automapa i dodanymi punktami POI nie da sie porostu zgubic Nawet lesny ssak sie przed Toba nie ukryje [ Dodano: Pią 30 Lis, 2007 13:38 ] wrzucam jeszcze link zeby bylo wiadomo dokladnie o co chodzi ..... tylko nie mowic mi tu ze sie przechwalam http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=22648 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Camela Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Widziałem wcześniej wątek z tym co zrobiłeś w swojej maximie, naprawde niezłe. Na czym bazowałeś? Miałeś jakiś opis co i jak? I jak wcisnąłeś ten ekran Poza tym, skąd go wziąłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maxi-Dyla Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Szalony przechwalsz się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Szalony przechwalsz się Maxi-Dyla czemu foty swojej nawigacji nie wkleisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Widziałem wcześniej wątek z tym co zrobiłeś w swojej maximie, naprawde niezłe. Na czym bazowałeś? Miałeś jakiś opis co i jak? I jak wcisnąłeś ten ekran Poza tym, skąd go wziąłeś Bazowalem sie na tym co zrobil klubowicz Butryn, a reszta to juz samo podzas prac wychodzila W sumie to nie jest takie straszne !!! Ekran wcisnolem w orginalna ramke od wersji w ktorych bylo montowane radio Bose 2din, tyle ze monitor trzeba bylo wyciac , przyciac i podkleic Jest to monitorek 7 calowy, ktory kupilem w stanach za okolo 200$ za ramke cos kokolo 20$. Reszta to juz bylo kilka godzinek w garazu i tyle. Jakby ktos sie zdecydowal na taka przerobke to oczywiscie sluze rada, co i jak zrobic i co bedzie potrzebne, a i nawet jak bedzie trzeba to moge pomoc w montazu Pozdrawiam Szalony przechwalsz się teeee kolego nie podskakuj bo wyciagne zaraz Asa na Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Camela Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 A co robi za komputer? To PC czy palmtop, czy moze cos innego? Jesli palmtop to jak to podlaczyles do tego ekranu? do LCD był sterownik z gniazdkiem VGA? Na jednej z fotek jest screen wygladajacy jak oprogramowanie z nissana, czy moze sie mylę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Do sterowania wszystkim wykorzystalem Laptopa! LCD podlaczasz jak zwykly monitor gniazdem VGA Screen wygladajacy jak oprogramowanie nissana, to nic innego jak odpalony programik typu Winamp, ale troche bardziej wypasiony W nim masz rozne loga Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.