rosan Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 witam,czy przy wymianie tylnych amorków w A32 coś jeszcze mogłoby podlegać wymianie-osłony,odboje ... itp.Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VQPower Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 oslony jesli potargane to jak najbardziej, reszte zobaczysz jak rozbierzesz na czesci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest auto-moto Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 witam,czy przy wymianie tylnych amorków w A32 coś jeszcze mogłoby podlegać wymianie-osłony,odboje ... itp.Pozdrawiam. I jak?Wymieniniłeś amorki?Były jakieś problemy ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosan Posted January 23, 2008 Author Share Posted January 23, 2008 jeszcze nie,szukam osłon w normalnej cenie -na wypadek gdyby oryginalne były potargane,może ktoś wie gdzie takie osłonki można nabyć/ w ASO chcą circa 200PLN ZA SZTUKĘ/,pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t0masz Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Ja brałem w www.moto-sklep.pl , ale tam nie bież bo wtedy nie pasowały i musiałem odesłać. ( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VQPower Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 choroba ja nie pamietam ale KYB ma te gumy tylko nie pamietam numerow. postaram sie cos wyclubac [ Dodano: Sro 23 Sty, 2008 22:34 ] no i wydlubalem sa to KYB SM5122 przod i SM5123 tyl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Szynol Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Przerabialem temat tydzien temu - nigdzie odbojow i oslonek nie moglem dostac (amorki KYB zakupilem) - w koncu pojechalem do mojego mechanika - powiedzialem, zeby znalazl i... znalazl. Tylko cholera nawet sam nie wie od jakiego samochodu. Pojechal z amorkami w lapie do sklapu, zagadal z wlascicielem, wszedl na magazyn i dobal idealnie:) Wiec szczerze polecam taka opcje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szalony Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 choroba ja nie pamietam ale KYB ma te gumy tylko nie pamietam numerow. postaram sie cos wyclubac [ Dodano: Sro 23 Sty, 2008 22:34 ] no i wydlubalem sa to KYB SM5122 przod i SM5123 tyl Wacu !! ile kosztuje komplet tych oslon 2przod + 2tyl ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest J3 Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 Przerabialem temat tydzien temu - nigdzie odbojow i oslonek nie moglem dostac (amorki KYB zakupilem) - w koncu pojechalem do mojego mechanika - powiedzialem, zeby znalazl i... znalazl. Tylko cholera nawet sam nie wie od jakiego samochodu. Pojechal z amorkami w lapie do sklapu, zagadal z wlascicielem, wszedl na magazyn i dobal idealnie:)Wiec szczerze polecam taka opcje. Kurcze, taka informacja jest na wage zlota:/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VQPower Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 choroba ja nie pamietam ale KYB ma te gumy tylko nie pamietam numerow. postaram sie cos wyclubac [ Dodano: Sro 23 Sty, 2008 22:34 ] no i wydlubalem sa to KYB SM5122 przod i SM5123 tyl Wacu !! ile kosztuje komplet tych oslon 2przod + 2tyl ? tanie nie sa, nie wiem dlaczego ale licza sobie 50$/szt na przod i ok 40$/szt na tyl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Szynol Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Przerabialem temat tydzien temu - nigdzie odbojow i oslonek nie moglem dostac (amorki KYB zakupilem) - w koncu pojechalem do mojego mechanika - powiedzialem, zeby znalazl i... znalazl. Tylko cholera nawet sam nie wie od jakiego samochodu. Pojechal z amorkami w lapie do sklapu, zagadal z wlascicielem, wszedl na magazyn i dobal idealnie:)Wiec szczerze polecam taka opcje. Kurcze, taka informacja jest na wage zlota:/ No - moze niezbyt blyskotliwa uwaga - niemniej jak ktos chetny - moge dac namiar do swojego mechanika w wawie, ktory bez problemu to zalatwi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VQPower Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 hah, znalazlem lepsza opcje, 30$ za przod i 30$ za tyl. cena za sztuke. dobrze jest miec znajomosci u dilera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest karol Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 No - moze niezbyt blyskotliwa uwaga - niemniej jak ktos chetny - moge dac namiar do swojego mechanika w wawie, ktory bez problemu to zalatwi. Ja nie potrzebuję, ale chcę podkreślić, że Twoja postawa, Szynol, jest godna członka Maxima Team NKP. Oczywiście o koleżeńskości Waca nie wspominam, bo wszyscy ją znają. [ Dodano: Sob 26 Sty, 2008 22:38 ] Jeśli uznacie Modowie to, co napisałem za OT, to przepraszam - wykasować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosan Posted January 27, 2008 Author Share Posted January 27, 2008 witam serdecznie .jeśli można Szynol-to proszę o namiary na priv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Szynol Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 Poszlo na Priv:) Spoko Karol - zdaje sobie sprawe, ze moj poprzedni post niezabardzo wnosil cos do tematu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przedszkolak Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Jeśli kogoś to jeszcze interesuje osłony pasujące pochodzą z modeli Opla. Mogę przesłać telefon do mojego mechanika, który załatwiał mi to skomplikowane ustroistwo po 50, ale PLN. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosan Posted May 9, 2008 Author Share Posted May 9, 2008 witam a na przód też może od opelka ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przedszkolak Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Z tego co pamiętam były oplowskie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Krzysztof_24 Posted July 6, 2008 Share Posted July 6, 2008 Ja osłony na tył dopasowałem oryginalne i pasują bez zarzutu, wcześniej wymieniałem w JAPAN AUTO i wracałem 2 razy z reklamacją oczywiście bez efektu pozytywnego (ostatni raz byłem to ich fachura odcinał gumę scyzorykiem bo była za długa - co za profesjonalizm i pomysłowość) myślałem, zę krew mnie zaleje i wyjde z siebie , 3 raz już nie wytrzymałem i kupiłem w ASO. Szkoda czasu i pieniędzy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert1234 Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 Jeśli kogoś to jeszcze interesuje osłony pasujące pochodzą z modeli Opla. Mogę przesłać telefon do mojego mechanika, który załatwiał mi to skomplikowane ustroistwo po 50, ale PLN. witaj. zeby zmienic oslony trzeba wyciagac amortyzator? u mnie na przodzie tez sa lekko struchniale. z lewej strony oslona trzyma sie tylko na gorze - dol jest rozerwany. napewno robocizna czegos takiego jest droga, bo trzeba wyciaganc amortyzatory? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VQPower Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 tak trzeba wyciagac amory i sciagnac sprezyne!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert1234 Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 tak trzeba wyciagac amory i sciagnac sprezyne!! uuu... tak myslalem. to wychodzi na to ze jest to w 3 d*py roboty. potem zbieznosc itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts