Gość mdzalewscy Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 po prawie 10 latach śmigania P10, która ma już prawie 16lat właśnie szukam nowszego nabytku, wybór padł na Maximę A33 założenia takie to automat dla wygody + skóry + wszystko co możliwe wydawało mi się że gdzieś widziałem w ogłoszeniach maximę A33 w triptoniku to możliwe ?. które to modele i jak je rozpoznać z silnikiem mocniejszym (VQ30DE-K 222KM)? Interesuje mnie rok produkcji 2001-2002, ale jak będzie ciekawa z 2000r. to też weznę Oglądałem narazie (dzisiaj/Niedziela) auta w komisach Warszawskich, aby zaznajomić się z autem i mieć jakiś punkt odniesienia - jedną na Modlińskiej 248 w dość niezłym stanie na pierwszy rzut oka, wnętrze trochę podrapane, ale z zewnątrz o.k, nieduży przebieg, auto dość zadbane, książka, polski salon. - drugą na Pułaskiej 617, niestety z zewnątrz to dla mnie podniszczona, podrapana, poobrywana, nawet nie siadałem w środku i wysoka cena za 2000r. do 33tyś - pogieło kogoś, podobno oddadzą nawet poniżej 30tyś ale co z tego. - ostatnia to była róg Al.Wilanowska 178 z Al.Sikorskiego, http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3765721 fajne auto nieduży przebieg dość zadbane, owszem nie IGŁA jak pisze komis ale propozycja o.k Auta w komsach warszawskich są drogie i zakup tutaj jest dość nieatrakcyjny ale oglądanie od czegoś trzeba zacząć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 nie dostaniesz tip-tronica z 01 roku. byly dopiero od 02+ i to juz silnik 3.5 255KM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość J3 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Natomiast silnik DE-K byl tylko w US wersji. Europa nie zostala niestety tym obdarzona ze wzgledu na rzekome wysokie normy ekologiczne:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mdzalewscy Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Natomiast silnik DE-K byl tylko w US wersji. Europa nie zostala niestety tym obdarzona ze wzgledu na rzekome wysokie normy ekologiczne:/ po czym poznać, że to DE-K bo sporo jest egrzemplarzy z USA Maxim, konkretny rok produkcji, rodzaj skrzyni biegów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Natomiast silnik DE-K byl tylko w US wersji. Europa nie zostala niestety tym obdarzona ze wzgledu na rzekome wysokie normy ekologiczne:/ po czym poznać, że to DE-K bo sporo jest egrzemplarzy z USA Maxim, konkretny rok produkcji, rodzaj skrzyni biegów ? DEK w wersji usa 220 koni, skrzynia manualna 5-biegowa badz automatyczna 4 biegowa. Roczniki 00-01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość J3 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Najszybciej bedzie, jesli sprawdzicie po nr VIN. Ale tak jak Wac mowi - wersja USA lub kanadyjska, 00-01 manual lub automat. Raczej wszystkie wystawiane w polsce na sprzedaz a33 w us-budzie maja DE-K'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.