Gość vad_marv Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 gdzies juz ze 2 foty wrzucilem ale gdzie. moze niech tu se bedą/haha opis potem rok prod 1989 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Fajny klasyczny GTI... CO w nim nagrzebałeś albo zamierzasz grzebać ? Z tego co wiem to do tego silnika zastępuje się wałek ssący wałkiem wydechowym z takiego samego silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Albin Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 wałek wałkiem, motor turbo się wrzuca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vad_marv Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 witam! co nagrzebałem ? ja niegrzebałem niewiem co bylo rzebane nissek w kraju jest 2 lata. jest 1989r.niepcham do niego darmo pazurow bom narazie sie na nim malo znam,az wstyd.ale co tam grzebac? troche szwankowala elektryka pomału usowam usterki.pociekla chłodnica ,na dniach wymienie!auto ciagnie jak trzeba wykrecilem nim jakies 210km/h troche strach niebardzo patrzyłem na obroty ale cos zerkłem jakies 6 moze deko za. do konca niecisnołem nie wiem ile jeszcze by poszedl ale niewiem.rozgladam sie za ladnymi alumkami do niego.i mam chec na jakis spocik.poogladac inne nissanki.narazie czolko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Z tego co się orientuje to ma w serii szperę, niezłego killera można z tego zbudować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vad_marv Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Coobcio hmm a o jakiej szparce ty mowisz? mozesz rozwinac bardziej ten watek? pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andy_czarny Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 nie widze fotek co jest gdzie sa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość edison19 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 szanownemu doktorowi chodzilo o Limited Slip Differential (a szpera to od deutsche "Sperrdifferenzial") co na nasze znaczy mechanizm roznicowy o ograniczonym uslizgu,jest kilka wersji ale sie nierozpisze bo bylby to offtopic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.