Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

[P11/WP11] Do czego to okablowanie?

eszi

Recommended Posts

Witam! Jak w temacie, wyjąłem te przewody z otworu od radia, najdłuższy( po lewej na zdjąciu)był przykręcony śrubką do masy, reszta sobie wisiała, za regulatorem nawiewów.

Mi to wygląda na przewody służące do podłączenia radia lub innego urządzenia audio.

Mi to wygląda na przewody służące do podłączenia radia lub innego urządzenia audio.
Dzięki tyle to i ja wiem bo z tego miejsca je wyciągałęm, radio mam podłączone a te przewody zostały :(

a kiedy kupiles auto to radio bylo wymienione? czy sam wymieniales? bo czasami tak robia kostke z radia wrzuca do szrodka i tyle.

Witam! Jak w temacie, wyjąłem te przewody z otworu od radia, najdłuższy( po lewej na zdjąciu)był przykręcony śrubką do masy, reszta sobie wisiała, za regulatorem nawiewów.

Ciesze się, że wiesz :) Tylko z opisu to nie wynika. Zadawaj bardziej precyzyjne pytania :) Bo jak by się uparł to z otworu po radiu można jeszcze wiele ciekawych kabelków wyciągnąć :)

Pozdrawiam

Guest CichyBart

jak naprawię bagażnik (przestawiałem hydrant ;P), to zrobię foto kabelka wystającego mniej więcej po środku klapy (sedan). Nie mam zielonego pojęcia, od czego on może być.

Pozdrawiam

• 4 weeks later...

Rozkminiłme temat to okablowanie jest od fabrycznego grajka.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...