Gość RolF Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Siema Tak jak w temacie. Czy czesci beda pasowac bez problemu? Rozmiem ze kierownica z prawej strony wiec prosze bez zbednych kompentarzy :diabel: Klosze lamp wiem ze tez sa inne. Ale pozaty wszystkie czesci mozna przerzucic do europejskiej? chodzi mi dokladniej o silnik ,skrzynie, zawieszenie alternator...itp. Z gory dzieki za odp. Pozdr RolF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Albin Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 te części o które pytasz są takie same. Inne są między innymi: przewody klimy linki sprzęgła, prędkościomierza , wiązki wszystko pod dechą, siedzenia, magiel, boczki- generalnie duża większość pasi bez problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 wiązki Ta pod macha raczej sie nie rozni. Przeciez wszystkie bebechy siedza po tej samej stronie w angliku i europie. Jak rozbieralem carisme na czesci to tam wiazka pod maska byla dokladnie taka sama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 przeciwmgielne tylnie po przeciwnej stronie żeby nie było jaj na przeglądzie potem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RolF Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 na przegladzie a tak wogole to jest mozliwosc zarejestrowania pozniej takiego autka? oczywiscie po przekładce wiem ze gdzies bylo o tym na forum ale nie moge znalesc....ile kosztowalaby przekladka?? pozddrrrrrrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sznurek Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 jest możliwość założenia potrzebował byś papiery do tego.. a przekładka w zależności jakie auto i czy masz graty na przełożenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Przekladka primery i to p10 raczej nie jest oplacalna. Sciana grodziowa nie jest symetryczna i trzeba ciac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RolF Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 no to igiełka pójdzie na części dziś jade obejżec do końca a w sobote pewnie będzie moja pozdr [ Dodano: Czw 13 Gru, 2007 19:24 ] tak jak pisałem...Primka jest moja i w sobote wjeżdża do garage http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3936424 pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.