Gość coyot Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 elektryk1e, bedzie dobrze ADEX, jestem pełen podziwu :diabel: zapowiada sie niezla rewelacja ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeswirus Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 i jak z tym zderzakiem?? Skończony?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryk1e Opublikowano 25 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 pojezdzil na aucie w szpachlu zeby zobaczyc czy popeka. wlasnie dzisiaj go zdjalem i zabieram sie za wykonczenie ciekawe co tam adex zrobil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Rz Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Mi się podoba, mam na garażu taką seryjną 1.0 i chętnie by coś przy niej porobił, ale na razie nie mam czasu. Powodzenia w dalszych pracach i dzięki za pozdrowienia, choć nie wiem czym zasłużyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryk1e Opublikowano 26 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 a ta w podpisie to twoja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 i dzięki za pozdrowienia, choć nie wiem czym zasłużyłem.To z automatu idzie dla wszystkich i każdy widzi swój nick . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Rz Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Tak moja. Na stronie jest więcej zdjęć i filmików. Zapraszam www.rzepienrally.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryk1e Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 i dzięki za pozdrowienia, choć nie wiem czym zasłużyłem.To z automatu idzie dla wszystkich i każdy widzi swój nick . cwaniak Marek spoko nie jestes pierwszy ktory sie zlapal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Rz Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Trochę techniki i człowiek sie gubi :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryk1e Opublikowano 28 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 no czasem tak bywa gratuluje odwagi na tych filmikach. bo ja bym sie bal ze sie nie zmieszcze momentami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi