Gość CichyBart Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Witam. P11, radio Blaukpunkt (oryginał z nissana) - kodowane. Taki pomysł... Zwykłe "eMPeTRójki" mają wyjście słuchawkowe... (mały jack). Gdyby tak podpiąć się pod kabelki z tym... Zaznaczam, iż z elektroniką samochodową niezbyt miałem przyjemność... przypuszczam, iż wzmacniasz jest (niestety) w każdym radiu, więc pomysł ten na wstępie jest na przegranym chyba, że zmontuję jakiś wzmacniacz... Co Wy na to? Pozdrawiam (ps: aktualnie mam 38,7 gorączki... wiecie, jak co jest, gdy ma się loty...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariand87 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Poco tak kombinować, lepiej kupić kasetę adapter i do niej podpiąć mp3. Sam mam tak zrobione i jest ok. Taka kaseta to niewielki koszt, na allegro widziałem za jakieś 4 zl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CichyBart Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Hahaha... dobre dobre... to mnie załatwiłeś - nie ma co... widać, trzeba jednak przemyśleć wszystko bez temperatury jednak... ;/ Thx za podsunięcie pomysłu Sam kiedyś używałem u znajomego w samochodzie tego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wwl Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Najprosciej - kaseta, nadajnik FM. Fachowo - wpiac sie w wejscie AUX, oczywiscie jesli takowe radio posiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ratyn Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 U mnie mp3ka jest podłączona pod wejście aux, jeśli ktoś chce podłączyć się pod blaupunkta chętnie podpowiem gdzie. Pozdrawiam Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CichyBart Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Pisz pisz chętnie się dowiem - u mnie kaseta jest w cenie... 25zł... no comment. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mdzalewscy Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 a czy można podłączyć zewnętrzną MP3 zamiast zmieniarki czy takie rozwiązanie będzie działać, i czy wtedy można wciskająć przycisk CD na RM(oryginalny 2DIN) włączać Mp3-kę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.