Guest CichyBart Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Witam. P11, radio Blaukpunkt (oryginał z nissana) - kodowane. Taki pomysł... Zwykłe "eMPeTRójki" mają wyjście słuchawkowe... (mały jack). Gdyby tak podpiąć się pod kabelki z tym... Zaznaczam, iż z elektroniką samochodową niezbyt miałem przyjemność... przypuszczam, iż wzmacniasz jest (niestety) w każdym radiu, więc pomysł ten na wstępie jest na przegranym chyba, że zmontuję jakiś wzmacniacz... Co Wy na to? Pozdrawiam (ps: aktualnie mam 38,7 gorączki... wiecie, jak co jest, gdy ma się loty...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariand87 Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Poco tak kombinować, lepiej kupić kasetę adapter i do niej podpiąć mp3. Sam mam tak zrobione i jest ok. Taka kaseta to niewielki koszt, na allegro widziałem za jakieś 4 zl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest CichyBart Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Hahaha... dobre dobre... to mnie załatwiłeś - nie ma co... widać, trzeba jednak przemyśleć wszystko bez temperatury jednak... ;/ Thx za podsunięcie pomysłu Sam kiedyś używałem u znajomego w samochodzie tego... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest wwl Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Najprosciej - kaseta, nadajnik FM. Fachowo - wpiac sie w wejscie AUX, oczywiscie jesli takowe radio posiada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ratyn Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 U mnie mp3ka jest podłączona pod wejście aux, jeśli ktoś chce podłączyć się pod blaupunkta chętnie podpowiem gdzie. Pozdrawiam Adam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest CichyBart Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Pisz pisz chętnie się dowiem - u mnie kaseta jest w cenie... 25zł... no comment. Pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mdzalewscy Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 a czy można podłączyć zewnętrzną MP3 zamiast zmieniarki czy takie rozwiązanie będzie działać, i czy wtedy można wciskająć przycisk CD na RM(oryginalny 2DIN) włączać Mp3-kę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.