Guest Tombolot Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Witam, kilka tygodni temu załozyłem gaz do mojej bryczki - gazownik włozył butle w miejsce koła zapasowego. Nie wiem czy źle osadzona jest ta butla ale ostatnio zaczęła mi trzeszczeć - nawet na najmniejszych dołkach tak że świra można dostać :027: Nie wiem czym ją dobrze docisnąć. :?: Czy zdarzały się Wam takie sytuacje i jak zabezpieczaliscie butle ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bonzo Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 J Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maniek-ol Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Na reklamacje będziesz jeździł wieki , bo ciągle będzie się luzować. Ja tą sprawę załatwiam pianką montażową. Delikatnie dookoła butli i po problemie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tombolot Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Na reklamacje będziesz jeździł wieki , bo ciągle będzie się luzować. Ja tą sprawę załatwiam pianką montażową. Delikatnie dookoła butli i po problemie. Byłem w sobotę u mojego gazownika i coś tam porzeźbił z tą butlą - dał jakąś gumową uszczelkę ale powiedział że dziura po kole zapasowym jest "niestandardowa" :diabel: i że co jakiś czas będzie mi się ta butla odzywać - na koniec dodał cytuje "ja to bym ją opier.... dookoła jakąś szmatą" Pełen profesjonalizm :mikolaj: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest CichyBart Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Pełen profesjonalizm :mikolaj: Mój by powiedział: "się wyklepie samochodzik, żeby pasowało" ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.