Gość akira Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Witam kolegów Mam następujący problem, jakiś czas temu kupiłem nowe przewody na świece, zmieniłem i po jakimś czasie zauwrzyłem że auto czasem przerywa. Po otwarciu maski zobaczyłem że dwie fajki wyskoczyły ze świec, pomyślałem że nie docisnąłem dobrze i dlatego tak się stało, ale nie powtórka z rozrywki. Nadmienie że przewody nie były jakieś tanie. Co robić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eX Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 mam podobny problem, z jedna fakja tez wyskakuje :/ wcisnalem ostatnio i trzyma sie od 3tys km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 a jakiej firmy te przewody :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Snafu Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 zapewne świece kupiłeś na klucz 16 zaś fajki masz na świece o rozmiarze 21 jedyne co pomoże to kombinerki w dłoń i delikatnie ścisnąć metalową obejmę wewnątrz fajki tak by dobrze trzymała się na świecy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eX Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 yy ja juz nie pamietam jakiej firmy przewody, pamietam swiece NKG cos tam, wszystko dobierane wedle katalogu w elicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brachu_ Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Sprawdz czy masz dokrecone swiece. Jesli nie, moze Ci wydmuchiwac fajki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Benet Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Na 100% przewody masz firmy "JANMOR" one są do d...y !!! miałem ten sam problem, pojechałem do firmy gdze w/w przewody zostały zakupione i powiedzialem jaka jest sprawa, oddali kase.. Poszedłem do drugiej firmy i kupiłem przewody firmy "JC" i jest ok !!! co do przewodów "JANMOR" był juz o tym temat.. DO DU...Y!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Na 100% przewody masz firmy "JANMOR" one są do d...y !!! Niekoniecznie...u mnie SENTECH zaczynają spadać :/ . Jak pachniały nowością było wsio ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczek88 Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 A jeszcze panowie jest jedna opcja. Odkręć świece i zobacz czy nie jest pęknięta lub górna cześć ruchoma. u mnie tak było z wyskakującymi przewodami. Jeśli zobaczysz coś niepokojącego trzeba zaopatrzyć się w nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.