Gość tropiciel Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Witam wszystkich Może ktoś posiada wzmacniacz w swojej primerze i podpowie mi którędy można w miarę łatwo przedostać się z wnetrza auta do komory silnika żeby podłączyć kabel zasilający wzmacniacz do akumulatora. Pozdro :mikolaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekol Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Ja posicilem w nadkolu od kierowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tropiciel Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 ale czy są tam już jakieś otwory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 jutro będę to robił napiszę, teoretycznie z aku do nadkola z tamtąd w okolice zawiasów noi dalej progiem lub tunelem, ale jeszcze sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiu83 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 u mnie jest zasilanie pociągnięte stroną pasażera a przeciągnąć go można przez otwór technologiczny w ścianie grodziowej (takie gumowa okrągła uszczelka - jest bardzo dobrze widoczna) [ Dodano: Sro 19 Gru, 2007 22:21 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 to jest taki otwór technologiczny... na rurki od klimy do parownika :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiu83 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 jak zapewne zauważyłeś klimy moja zielona nie posiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tropiciel Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 dzięki wielkie, znalazłem te otwory, przeciągnąłem kabel dodatni, kabel ujemny przykręciłem do śruby w schowku. Podełączyłem kable do wzmacniacza i wziąłem się za podłączanie kabla do akumulatora i tu przez nieuwagę zamiast do plusa zacząłem przykręcać do minusa i posypało się trochę iskier :/ nie wiem czy przez to ale jak podłączyłem już dobrze to wzmacniacz nie zadziałał. Czy już jest po wzmacniaczu czy to może coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekol Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Sprawdzi czy ma jakis bezpiecznik (wzmacniacz lub kabel) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Czy już jest po wzmacniaczu czy to może coś innego? Raczej tak. Jak nie miałeś bezpiecznika przed wzmakiem i to dobrze dobranego to zgon. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwolcio Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 dzięki wielkie, znalazłem te otwory, przeciągnąłem kabel dodatni, kabel ujemny przykręciłem do śruby w schowku. Podełączyłem kable do wzmacniacza i wziąłem się za podłączanie kabla do akumulatora i tu przez nieuwagę zamiast do plusa zacząłem przykręcać do minusa i posypało się trochę iskier nie wiem czy przez to ale jak podłączyłem już dobrze to wzmacniacz nie zadziałał. Czy już jest po wzmacniaczu czy to może coś innego? Jeśli w schowku jak piszesz podłączyłeś do minusa i na aku do minusa to nie powinno się nić stać to znaczy wzmacniacz nie powinien się nawet włączyć ale po kolei nie napisałeś przedze wszystkim co to za wzmacniacz. czy podłączyłeś wzbudzianie z radia czy jest podłączony cały czas do aku Dlaczego minus ze schowka masz podłączony Jakie i ile głośników ten wzmacniacz napędza Zacznij od podstaw to na pewno zdiagnozujemy problem... sam mam wzmacniacz i skrzynie. wszystko było profi a pare dni temu awaria!! wamacniacz drugi raz w naprawie i nie wiadomo co jest ... ponoć to wina głośnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi