siwy82 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 dzięki za odpowiedz ale nie wiem czy to jest różnica ale chyba tak bo ty masz1,4 silnik a ja 1,0 ale juz wiem że przekłamuje bo gazownicy sprawdzili o jakieś 500obr/min nie wiem z czego to może wynikać może jakiś kondensator potrzebny bo mam ścieżki od mojego starego licznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camello Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 3000, 70km/h, 3 bieg 2500-2600, 80km/h, 4 bieg a czy pojemność robi różnicę, wydaje mi się ze ilość cylindrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy82 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 czyli przekłamuje trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camello Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 czyli przekłamuje trudno Możesz spróbować wyregulować wskazówką, ale to musisz mieć jakiś wzorzec, podłączyć pod kompa itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy82 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Możesz spróbować wyregulować wskazówką, ale to musisz mieć jakiś wzorzec, podłączyć pod kompa itp. masz na myśli fizycznie użyć siły dodam że wskazówka po wyłączeniu motoru nie spada nagle do zera tylko powoli schodzi przy zmianie biegów normalnie reaguje tzn szybko spada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi