Gość kzysiosw Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Witam wszystkich fanow nissana! Od pewnego czasu moj bluebird przy przyspieszaniu szarpie,Na poczatku myslalem ze jest to spoodowane filtrem paliwa i wymienilem go i jest troche lepiej ale i tak przy przyspieszaniu jak da sie mu wiecej gazu to szarpie tak jak by odpowiedniej dawki paliwa nie dostawal. Do tego zuzycie paliwa znacznie wzroslo. Gdzie szukac przyczyny? prosze pomozcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marceli Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 A czy możesz napisać jaki masz silnik????Skąd mamy wiedzieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kzysiosw Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 2.0 slx bezyna niestety [ Dodano: Pon 07 Sty, 2008 22:28 ] A jak silnik zimny to znakomicie idzie jak tylko sie rozgrzeje to juz szarpie i nie ma sily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefino Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 o widzę kolega z okolic Grodziska Wlkp o ile się nie myle?? Odezwij się do mnie na priva lub gadu-gadu - 6723575 - jestem spod Poznania i mam tu kogoś kto powinien pomóc- sam jestem posiadaczem drugiego już Bluebirda i jestem ich fanem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nissann Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 witam ja się podłącze bo mam podobny problem tyle że z P11 GT przy wysokich obotach mi przerywa i nie ma mocy - moze doszedłeś co to było ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 witam ja się podłącze bo mam podobny problem tyle że z P11 GT przy wysokich obotach mi przerywa i nie ma mocy - moze doszedłeś co to było ? moze pompa paliwa nie daje rady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 u nie z anim umarła pompa to dało się odczuć takie jakby falowanie mocy ,po miesiącu pompa zakończyła swój żywot niby pompowała ale ciśnienia zero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kzysiosw Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 w simie moze byc i papa zwlaszcza ze ostatnio mialem strasznie zabity filtr paliwa i miala wiele wieksze obciazenie. A silniczek kroczkowy nie ma w tym udzialu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.