Guest kzysiosw Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 Witam wszystkich fanow nissana! Od pewnego czasu moj bluebird przy przyspieszaniu szarpie,Na poczatku myslalem ze jest to spoodowane filtrem paliwa i wymienilem go i jest troche lepiej ale i tak przy przyspieszaniu jak da sie mu wiecej gazu to szarpie tak jak by odpowiedniej dawki paliwa nie dostawal. Do tego zuzycie paliwa znacznie wzroslo. Gdzie szukac przyczyny? prosze pomozcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest marceli Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 A czy możesz napisać jaki masz silnik????Skąd mamy wiedzieć... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kzysiosw Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 2.0 slx bezyna niestety [ Dodano: Pon 07 Sty, 2008 22:28 ] A jak silnik zimny to znakomicie idzie jak tylko sie rozgrzeje to juz szarpie i nie ma sily Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefino Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 o widzę kolega z okolic Grodziska Wlkp o ile się nie myle?? Odezwij się do mnie na priva lub gadu-gadu - 6723575 - jestem spod Poznania i mam tu kogoś kto powinien pomóc- sam jestem posiadaczem drugiego już Bluebirda i jestem ich fanem. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nissann Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 witam ja się podłącze bo mam podobny problem tyle że z P11 GT przy wysokich obotach mi przerywa i nie ma mocy - moze doszedłeś co to było ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest EnDrIu WAWA Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 witam ja się podłącze bo mam podobny problem tyle że z P11 GT przy wysokich obotach mi przerywa i nie ma mocy - moze doszedłeś co to było ? moze pompa paliwa nie daje rady? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bonzo Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 u nie z anim umarła pompa to dało się odczuć takie jakby falowanie mocy ,po miesiącu pompa zakończyła swój żywot niby pompowała ale ciśnienia zero Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kzysiosw Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 w simie moze byc i papa zwlaszcza ze ostatnio mialem strasznie zabity filtr paliwa i miala wiele wieksze obciazenie. A silniczek kroczkowy nie ma w tym udzialu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.