Gość sergiej Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 elo wszytskim ...przyszedl cczas na wymiene amorkow i m,oje pynie do waas co polecacie ...bo chce kupic jakis szit z allegro za 100 zl ale czy warto ?? bo kajaba za 370 zl mnie nie urzadza dajcie znac co zalozyc do n14 pozdrownie i sorry ale pijabny jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pers Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 bo kajaba za 370 zl gdzie takie drogie są?? łoooo matko druga sprawa to kolega ma DACO gazowe juz ponad rok i złego słowa nie powie na nie.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Pablo_ Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 elo wszytskim ...przyszedl cczas na wymiene amorkow i m,oje pynie do waas co polecacie ...bo chce kupic jakis szit z allegro za 100 zl ale czy warto ?? bo kajaba za 370 zl mnie nie urzadza dajcie znac co zalozyc do n14 pozdrownie i sorry ale pijabny jestem KYB są dobre ja mam olejowe i płaciłem jakieś 200zł za sztukę. Porozmawiaj z auto-moto ma zawsze dobre ceny na części Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pers Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 pers napisał/a:elo wszytskim ...przyszedl cczas na wymiene amorkow i m,oje pynie do waas co polecacie ...bo chce kupic jakis szit z allegro za 100 zl ale czy warto ?? bo kajaba za 370 zl mnie nie urzadza dajcie znac co zalozyc do n14 pozdrownie i sorry ale pijabny jestem ja tego nie pisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Pablo_ Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 automat forum czasami źle działa już poprawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.