gre Opublikowano 20 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 hmm, szkoda, zawsze cos wypada ci;/;/ znając moje szczescie to moje też nie bedzie gotowe;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Brt czówa bedzie mesko !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 ja p... bede kombinowal zeby zalatwic wolny wieczor w pracy na 3.02. moze sie uda. przy paru klubowych furach moja suczka to bedzie szara myszka ale chetnie bym sie spotkal :!: pozdro chlopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 1 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 dzis anie NAT-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 ladnie ladnie no to moze teraz peknie magiczna bariera i bedzie trojka z przodu PS. jak by co to 10 lutego poprawka spotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 no ja w piatek to chyba rakiety nie zobacze ](*,) te nocne zmiany.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 jednym słowem - MĘSKO ! ! ! Wałki na coś się zdały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 1 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 bciazeniówka prawde powie :roll: az sie boje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOSA Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 TY SIĘ TERAZ TYLKO BÓJ GDZIE TRAKCJE ZNALEŹĆ .......... :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 1 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 TY SIĘ TERAZ TYLKO BÓJ GDZIE TRAKCJE ZNALEŹĆ .......... :roll: wcześniej nie było problemów wiec i teraz nie bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 TY SIĘ TERAZ TYLKO BÓJ GDZIE TRAKCJE ZNALEŹĆ .......... :roll: wcześniej nie było problemów wiec i teraz nie bedzie byle na drodze to da rade 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Twoja Almera dzisaj na hamowni byla dlugo dlugo u pana Grabowskiego - ciekawe jak wyniki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 2 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Twoja Almera dzisaj na hamowni byla dlugo dlugo u pana Grabowskiego - ciekawe jak wyniki... SKĄD TAKIE WIEŚCI?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Kivi jakoś przejazdem byl u Grabaża i widział że stałą Twoja Almera na rolkach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 4 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 i jak? podobało sie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość --Mlody-- Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 mensko greguś , mensko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 mełsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 Wydaje się jakby auto straciło to pierdolnięcię powyzej 5000obr.min - wydaje mi się że to z tego powodu żę Diametralnie poprawił się dół. Zapierdziala bardzo miło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 no mnie sie niestety nie udalo zamienic nocnej zmiany :? i nie moglem podbic na power spota. z miasta na dwie litery do wawy nie daleko wiec jeszcze uda sie zrobic jaka lyche a w maju niskie 13-tki bedziemy oblewac 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 5 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 wczoraj miałem okazje je przetestowac z audi s3 z rolowańca na szczęsie..hehe ze świateł 1 i 2ka i nawet 3ka pali kapciucha;];];];];];];];];] wkreca sie szybciej mi o wiele lepiej napedza niż wczesniej...mimo ze nie ma tego jebn$%^&cia od 5 tysiaków w zwyż :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 filmiki filmiki filmiki...... a wogole =D> teraz bedziesz leszczy leczyc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 7 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 teraz trzeba czekać na pogode...bo trakcji niet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sami Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 nie ma jebniecia... :D:D ja nie bede przytaczal mojego komentarza podczas przejazdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 8 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 nie ma jebniecia... :D:D ja nie bede przytaczal mojego komentarza podczas przejazdu twój komentaż ...hehehe adekwatny dosytuacji :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 16 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 dzis doszło do mnie to mam nadzieje ze juz dzis beda świeciły:D:D:D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi