INC Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 kurrrr...... zapeszylem :/ co kiedys o KOE pisalem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 zreanimuje albo i nie jak koszty bedą duze to odpuszczam temat i idzie wszystko do żyda na częsci prosze cie nie zalamuj mnie :wink: samochod nie moze pokonac czlowieka :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 F**k :!: Ja myślałem podobnie przez ostatnie 4 miesiące, ale maszyna mnie nie pokonała i furka zdrowo śmiga... Tobie GRE też sie uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOSA Opublikowano 19 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 stary nie poddawaj się!!! Wymieniaj uszczelkę i dawaj!!! Będzie dobrze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 20 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 poszła do zyda na 99%, :cry: :cry: cornholio mi pomógł dzieki stary!! :cry: :cry: teraz musze dojsc do siebie po tym wszystkim...i myśleć na co to zamienic :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 No nie pier... Ale zonk :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 poszła do zyda na 99%, :cry: :cry: cornholio mi pomógł dzieki stary!! :cry: :cry: teraz musze dojsc do siebie po tym wszystkim...i myśleć na co to zamienic :cry: Takie duperele a ty się tak łamiesz stary, przez tyle juz przeszedłeś, najmocniejszy SR20DE w Europie nie dziwne że się wysrał sporo pod glowicą byłą najrańsza usczlka AJUSA... Orginalną Nissana z ASO montuj i piz*a, przy okazji zdjęcia główki można zrobić porządek z tymi gniazdami raz na zawsze. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 no stary myslalem ze staniemy na kresce i dostaniesz baty ale widze ze nie bedziesz mial czym. ps.moze to go zmotywuje :wink: GRE nie badz mientki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 20 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 no stary myslalem ze staniemy na kresce i dostaniesz baty ale widze ze nie bedziesz mial czym. ps.moze to go zmotywuje :wink: GRE nie badz mientki do maja bede miał serie co cie zje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MIS Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 mam nadzieje ze ten 1% zawazy na sprzedazy i gosc albo Ty Gre sie rozmyslisz i jednak zostaniesz przy swoim potworku.. ojjjj przepraszam, POTWORZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 20 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 gosc sie rozmyslisz nawet nie kracz!!!!!!!!!!!! tak źle mi życzysz?? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 Dla mnie ta Alma jest (była :?: ) symbolem klubu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 Gre to co to bedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 24 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 głowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 :sad: O qwa,ale to nie powód,żeby odpuszczać,cały klub i pół Polski śledziło twój projekt.Na 100% da się to poskładać do kupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 GRE nie pękaj bo to jest pryszcz przy tym co widziałem przedwczoraj na innym (nie powiem czyim) SR20DE, który jest remontowany i będzie jeździł. Powiem więcej, MASZ to skończyć i dalej jeździć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 24 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 :sad: O qwa,ale to nie powód,żeby odpuszczać,cały klub i pół Polski śledziło twój projekt.Na 100% da się to poskładać do kupy naprawdę :oops: :oops: :oops: :oops: to może ktos inny z klubu to poprowadzi dalej?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 :?: DR.NISSMO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 24 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 :?: DR.NISSMO? yyy a kto to?? :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 To ja Ps. Ten Gość co ma ją przejąć jest tu od nas ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 25 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 dobra!!!!!!! chłopaki Almera zostaje, bedzie juz tylko DRAGMERĄ, MOZE NIE 600 KONNĄ ale powinna byc szybka :razz: :razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 dobra!!!!!!! chłopaki Almera zostaje, bedzie juz tylko DRAGMERĄ, MOZE NIE 600 KONNĄ ale powinna byc szybka :razz: :razz: Nooo! I to ja rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 dobra!!!!!!! chłopaki Almera zostaje, bedzie juz tylko DRAGMERĄ, MOZE NIE 600 KONNĄ ale powinna byc szybka :razz: :razz: nie wytrzymales co :?: :wink: wczoraj troche pogadalem z brt o projekcie to zapowiada sie ciekawie 8) troche sie ociepli to Ci nie daruje i na S bedziesz musial sie pokazac a potem % afterS :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 25 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 no taki ja;/ w gorącej wodzie kapany :D:D:D:D:D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 i bedzie szybko :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi