gre Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 :smile: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 killa'..... bedzie sie dzialo na bemowie szkoda ze nie bede... sprzeglo kaputt :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 JA peirdole GRE COŚ TY ZROBIŁ - TEGO TRZEBA NAM BYLO ŻEBY WEJŚĆ DO EUROPY ! ! ! ! SUPER MENSKO PRZYGOTOWENE AUTO na kosmiczne przyspeiszenia. Wnętrze wyprute ze wszytkiego takżę nagrzewincy, moc 400+ bo już MSD działa. NO ja pierdziele nie mogę się doczekać kiedy mnie nawieziesz - mam nadizeje że fotel pasarzera i jego miejsce montarzowe się ostało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 hehe.... bedzie tez na KOE sie dzialo pokaze ze w Polsce to nie leszcze... i trzeba sie liczyc z fanatykami nissana z Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 fajnie ze mimo wielu przeciwnosci nie zalamujesz sie chlopaku i ciagniesz temat 8) twardo Ci kibicuje i mam nadzieje ze w poniedzialek i w czerwcu zobacze ladne czasy. wiadomo ze prawdziwych mezczyzn poznaje sie nie po tym jak startuja a jak szybko koncza ... jak to mawial jeden pan z miasta na dwie litery :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 BRAWO!!!! SUPER MENSKO PRZYGOTOWENE AUTO Nic dodać, nić ująć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 :-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 w Modrę Pech nissanów z Bemowa nie ominął i GRE Bolidu, jest jakiś problem i za cholere nie idzie przekroczenie barjery 280KM... Jak się on rozwiąrze to czekam na odpowiedz - co to za cholersto było. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOSA Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 no fajnie, fajnie, widze że nie ma srania po krzakach!!!!! usuń jeszcze wkładki w klamkach to będzie jeszcze z 87g do przodu tak serio to szczerze gratuluje, myślę że za słabe te magnetyzery dlatego nie przekroczyliście 280 KM.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pio@ridaz-unit.pl Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 No ja też trzymam kciuki i mam nadzieje ze jak już zacznie jezdzic to nie bedzie za duzo awari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 gre a myslales zeby wspomaganie kierownicy wywalic ? i wlozyc maglownice bez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 odciązyło by to silnik no i kilogramy by zleciały... Magiel z N14 powinien podejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 4 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 wiem do czego dazysz... ciezko ci sie kiera kreci:lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 wiem do czego dazysz... ciezko ci sie kiera kreci:lol: mi ??? costy wlasnie dlatego ci to radze a nie dlatego ze chce kupic wspome kiedys chcialem bo myslalem ze bedzie ciezko na tych 205 ale jest dobrze jedna lapa krece, a po co mam sobie dodawac kg dobrze jezdzi jak teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 5 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Mocy z pewnością dojdzie, coś mi się wydaje że nieco przelany silnik jest. Czekam na jutrzejszy wynik, obstawiam 340KM bez zmiany doładowania MĘSKO ! ! ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 no widze ze do przodu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejka_sz Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Mocy z pewnością dojdzie, coś mi się wydaje że nieco przelany silnik jest.Czekam na jutrzejszy wynik, obstawiam 340KM bez zmiany doładowania MĘSKO ! ! ! Dolaczam do kibicowania. Obstawiam 342 Kto da wiecej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 ja stawiam na okolo 380KM lub niska 400 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 ja tam nie obstawiam ile to wycisnie, pewnie cos sie zwali jak zwykle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 NO już prawie wszyscy obstawili co będzie, tak więc czekamy na wieści od GRE i może jakiś wykresik zawita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 5 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOSA Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 qwa ale nisko masz IC, prawie jak u mnie.......... ......... tylko u ciebie coś zderzak prościej wisi , no pisz jak tam wyniki????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 6 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Jest weekend , nikt nie pracuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi