Gość greg76 Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 to fakt :!: nawet ja siedze w domu i pije piwo :wink: ale po weekendzie gon Bartka do roboty bo zanim sie obejrzymy i bedzie wycieczka do beneluksu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Męski to IC w sam raz na te 600 KM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 11 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Mam pare fotek od Siebie ale za ciemno bylo i nie wyszło. Także mam nagranie jak w trzy osoby almą w czasie ok 13 sek katapultujemy się od zera do licznikowych 180km/h - kto to chce zobaczyć ?? A raczej uslyszeć bo nie wiele widać - nie bylem w tanie trzymać aparatu i krecić zegarów jeszcze nie przywykłem o takich przeciążeń hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 11 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 to wyslij mi na maila:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 wrzucajcie filma zamiast gadac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 jak tam almera TURBO, podaje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kicek Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...222&start=0 adaś opusciłeś sie z przeglądaniem forum... 2 post... szkoda... ale chyba jest gwarancja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 a kto przy tym grzebal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Osoba mądra, kompetenta i odpoweidzialna. Ciekawe co się z turbiną stało :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Ciekawe co się z turbiną stało :roll: popsula sie :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 niestety zmarwie wiele osob.... almera bedzie jezdzic, szybko jezdzic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kicek Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 niestety zmarwie wiele osob.... almera bedzie jezdzic, szybko jezdzic. czemu zmartwisz? przecież to nasz reprezentant? wszyscy wierza że pokaze klase? czyż byś szydził z nas? my współczujemy :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 to kto w Bialej startuje?ja,Coobcio,Sami,Xzafander? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 ja dla odmiany swietnie sie bawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Coobcio JA bardzo bym chiciał ale zwsze coś, zawsze kur... COŚ ! ! ! Amorki szukam na gwałt złuzyte, zjechane byle były od P10 2.0 no ręce mi opdają co za nie fart mam. Jestem załamany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 13 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 :-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 ... bo to jest nasz MI$ :!: a wiesz co robi ten MI$ :?: otwiera oczy niedowiarkom :!: i nie powiedzial jeszcze ostatniego slowa :!: to co moze lycha :?: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 o qwa.to rzeczywiscie niefart z ta turbina.A czemu na nia nie ma gwarancji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MIS Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 ... bo to jest nasz MI$ :!: a wiesz co robi ten MI$ :?: otwiera oczy niedowiarkom :!: i nie powiedzial jeszcze ostatniego slowa :!: to co moze lycha :?: :wink: chyba nie w temacie jestem... hihi :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 13 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 Na tej twojej turbinie nie znalezłem żadnego oznaczenia wskazującego na protukt GARRETTA - co najwyzej jakis GARRETTO podobny. Szkoda że się tak stało a tak to podawało. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, mam nadzieje że wjedzie orginalna i niezawodna turbina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 13 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 ett Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 no ale chyba przygotowany byles na to ze cos sie wylozy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 13 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi