mario632 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Kupiłem używnego pionka 7400 do mojej almery n16.Gra ok ale na nastepny dzien jak go włączam traci pamięć( ustawienia, stacje radiowe) mimo że nie wyjmuje radia z samochodu. Nie dzieje to sie od razu bo zaraz po wyłaczeniu , wyjęciu kluczyków i właczeniu jest ok, musi to sie dziać po paru godz. Wie ktoś co to może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Raf4rb Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Wyglada na to, że masz źle podłączone radyjko. Sprawdz czy po wyjęciu kluczyków masz napiecie na podtrzymanie pamięci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peryskop Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Wyglada na to, że masz źle podłączone radyjko. Sprawdz czy po wyjęciu kluczyków masz napiecie na podtrzymanie pamięci. no bo tam są 2 plusy ,jeden do pamięci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theant Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Po wyłączeniu stacyjki i wyjęciu kluczyków powinno być napięcie ok 12V na żółtym przewodzie, masa na czarnym. Po włączeniu stacyjki dodatko wo powinno pojawić się napięcie na czerwonym przewodzie. Sprawdź i daj znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario632 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Jak sprawdze to dam znac ale podkreslam ze nawet po kilku godzinach po wylaczeniu i wyjeciu kluczykow jest dobrze. Dopiero rano jak go właczam trzeba go ustawiac od nowa [ Dodano: Czw 03 Sty, 2008 22:33 ] Pare piwek ichyba bedzie dobrze:) Kostka iso do almery miala kabel od pamieci w innym miejscu. Obszedłem stacyjke i jescze cos przypadkiem i chyba bedzie ok. A trzymał kilka godz bo ma podtrzymanie pamięci moj pionek. a wogóle polecam do n16 model 7400, super pasuje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.