Gość diabeł Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 witam,mam nissana sunny 2.0 diesel i chcialbym zalozyc do niego turbine ale nie wiem za bardzo od czego bedzie pasowala i czy w ogole jest taka mozliwosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Albin Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 najłatwiej cały motor turbo z p11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BIGHIRO Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 a czy ktos probowal zakladac kolektor z turbina od cd20t? , dodatkowe powietrze napewno by nie zaszkodzilo , tylko gdzie dostac graty od cd20t :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość diabeł Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 skoro mowicie ze ni da rady to dam sobie spokoj,nie chce wynieniac calego motoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikey_one Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 a czy ktos probowal zakladac kolektor z turbina od cd20t? , dodatkowe powietrze napewno by nie zaszkodzilo , tylko gdzie dostac graty od cd20t :/ np. stąd: http://www.allegro.pl/item291447790_silnik...l_turbina_.html napewno mogą Ci to sprzedać razem z kolektorem. Jeśli ktos ogarnia mechanikę, to taki zestaw plus doprowadzenie oleju to dmuchawki, wydumanie jakiegoś wydechu a jeszcze jak ktoś ma jakiegoś znajomego dobrego dizlarza to i wykmini podlanie paliwkiem. Uturbić takiego diesla to najprostsze z uturbiań (i chyba najtańsze). Ja się noszę z tym zamiarem już z pół roku tylko jak narazie niestety wciąż pieniądze znajdują inne ujście... :/ Jakby coś to więcej info na priw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.