Gość kriswawa Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Witam forumowiczow, nissano-maniakow i 4x4-maniakow. Szukam chetnych na wypady poza miasto by pojezdzic gdzies offroadowo. Jakies sugestie co do terminu? Jakies sugestie co do miejsca? Jacys ochotnicy? Samemu troche nudno a w grupie razniej i zawsze mozna sobie pomoc. Mnie pasuje prawie kazde weekend. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeru Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Dobry teren na szaleństwa to były poligon w Górze Kalwarii gdzie mieszkam - podobno jedna z polskich ekip jadących na Dakar tam ćwiczyła. :diabel2: Ja niestety P11 tam nie pojeżdżę, ale fajne nissanki mogę pooglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer17 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Tylko sobie łopaty i liny pozabierajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojt001 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Witam, ja jestem zainteresowany, jak cos prosze o info, gdzie i kiedy, chetnie potestuje ten samochodzik pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Jest kilka miejsc Przeważnei opuszczone żwirownie... ale tam można sobie lakier podrapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer17 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Dobre :one: :one: W sumie to nie można tylko na lodowcach w Islandii i na rajdzie Paryż Dakar. Warstwę bezbarwną to nawet twarda trawa porysuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kriswawa Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Jest kilka miejsc Przeważnei opuszczone żwirownie... ale tam można sobie lakier podrapać Witam, mnie lakier porysowany nie interesuje, auto służy do jeżdżenia a nie do oglądania, więc drobne ryski nie są mi straszne.... Ja na żwirownię pisze się.... kiedy i gdzie? :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 To mozna na dobry początek http://wyprawa4x4.pl/index.php?cms=news&id=501 zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość W9HAPPY Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 To mozna na dobry początek http://wyprawa4x4.pl/index.php?cms=news&id=501 zapraszam czyli mam rozumieć że się wybierasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Znacie może jakieś miejsca w Warszawie i na peryferiach gdzie można pojechać na kilka minut i trochę się pobawić ? Nie interesują mnie płatne, kilkudniowe imprezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GRZEGORZ36 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Na trasie Grodzisk Mazowiecki Radziejowice jest ostry zakręt za Adamowem na tym zakręcie w prawo i pierwsza w lewo masz żwirownie na której za free jeżdżą w soboty i niedziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 No ale ta żwirownia dla Navary potrafi byc niebezpieczna. Co do jazdy w innych miejscach tak jakby chciał Luk to w jakis weekend możemy sie umówic na objazd kilku miejsc bo ja nawet nie wiem jak sie nazywaja tylko wiem jak dojechac Happy wybieram się. Może dołączysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość W9HAPPY Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 No ale ta żwirownia dla Navary potrafi byc niebezpieczna. Co do jazdy w innych miejscach tak jakby chciał Luk to w jakis weekend możemy sie umówic na objazd kilku miejsc bo ja nawet nie wiem jak sie nazywaja tylko wiem jak dojechac Happy wybieram się. Może dołączysz? Akurat teraz niedam rady ale jak by było cos podobnego to dawaj znać i jak by bylo cieplej to bym z rodzinką się wybrał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Ciepło przeciez jest. I trochę nawet jestem żly że ani śniegu ..... Będe dawał znac jak będzie kolejna edycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jack182 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Ja też masz wielką chęć się wybrac, ale trochę za póxno się dowiedziałem i były już inne plany. jak będzie kolejna edycja, to z wielka chęcią!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi