Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

Jazda off-road kolo Warszawy

Guest kriswawa
 Share

Recommended Posts

Guest kriswawa

Witam forumowiczow, nissano-maniakow i 4x4-maniakow. Szukam chetnych na wypady poza miasto by pojezdzic gdzies offroadowo.

Jakies sugestie co do terminu?

Jakies sugestie co do miejsca?

Jacys ochotnicy?

Samemu troche nudno a w grupie razniej i zawsze mozna sobie pomoc. Mnie pasuje prawie kazde weekend.

Pozdrawiam

Dobry teren na szaleństwa to były poligon w Górze Kalwarii gdzie mieszkam - podobno jedna z polskich ekip jadących na Dakar tam ćwiczyła. :diabel2:

Ja niestety P11 tam nie pojeżdżę, ale fajne nissanki mogę pooglądać

Dobre :one: :one:

W sumie to nie można tylko na lodowcach w Islandii i na rajdzie Paryż Dakar. Warstwę bezbarwną to nawet twarda trawa porysuje :D

Guest kriswawa
Jest kilka miejsc :D Przeważnei opuszczone żwirownie... ale tam można sobie lakier podrapać ;)

Witam, mnie lakier porysowany nie interesuje, auto służy do jeżdżenia a nie do oglądania, więc drobne ryski nie są mi straszne.... Ja na żwirownię pisze się.... kiedy i gdzie? :D:D :diabel2:

Znacie może jakieś miejsca w Warszawie i na peryferiach gdzie można pojechać na kilka minut i trochę się pobawić ? Nie interesują mnie płatne, kilkudniowe imprezy.

Guest GRZEGORZ36

Na trasie Grodzisk Mazowiecki Radziejowice jest ostry zakręt za Adamowem na tym zakręcie w prawo i pierwsza w lewo masz żwirownie na której za free jeżdżą w soboty i niedziele

Guest Ryży Koń

No ale ta żwirownia dla Navary potrafi byc niebezpieczna. Co do jazdy w innych miejscach tak jakby chciał Luk to w jakis weekend możemy sie umówic na objazd kilku miejsc bo ja nawet nie wiem jak sie nazywaja tylko wiem jak dojechac ;)

Happy wybieram się. Może dołączysz?

Guest W9HAPPY
No ale ta żwirownia dla Navary potrafi byc niebezpieczna. Co do jazdy w innych miejscach tak jakby chciał Luk to w jakis weekend możemy sie umówic na objazd kilku miejsc bo ja nawet nie wiem jak sie nazywaja tylko wiem jak dojechac ;)

Happy wybieram się. Może dołączysz?

Akurat teraz niedam rady ale jak by było cos podobnego to dawaj znać i jak by bylo cieplej to bym z rodzinką się wybrał.

Guest jack182

Ja też masz wielką chęć się wybrac, ale trochę za póxno się dowiedziałem i były już inne plany. jak będzie kolejna edycja, to z wielka chęcią!!!