Gość marcin EZG Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 posiadam od niedawna almere N15 1.6SR sedan,mam pytanie-na tylnych drzwiach są napisy Milano .Czy to jest oznaczenie jakies wersji czy poprostu fantazja poniosla poprzedniego wlasciciela? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blufut Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Milano to chyba był taki zespół disco polo. Zerwij ją czym prędzej Chyba że jeździł nią lider zespołu to wtedy auto ma wartość kolekcjonerską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomas.ns Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 hehe no to masz absztyfikancki wózek milano :0 racja discoWpolu : a moze poprzedni włascicej cos pod nia chciał ukryc ? ostatnio zmywałem tez naklejki i moge powiedziec że pod czystym acetonem(pure Aceton) sie one wrecz rozplywaja i niema sladu po kleju i ilakierek nie naruszony Btw juz wolał bym Boysów od mialno heeh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Milano to chyba był taki zespół disco polo. hehe...też mi to wpadło do głowy A tak na poważnie w google nic na ten temat nie znalazłem, także ktoś był chyba po prostu wielkim fanem tego zespołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin EZG Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 hehe nie chodzi tu o disco polo bo naklejka wyglada na oryginalną -Milano X1. nie bede ich zrywal ,są w miare małe,najlepiej ja kzrobie zdjeice i pokaze wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 hehe nie chodzi tu o disco polo bo naklejka wyglada na oryginalną -Milano X1. nie bede ich zrywal ,są w miare małe,najlepiej ja kzrobie zdjeice i pokaze wam Jesli dobrze kojarze to MILANO X1 to była wersja Nissana pulsara. Moze to jakiś producent i jest wrzucony jakiś osprzęt tej firmy. Jesli naklejki są małe i nie wyglądają na obciach to masz racje i nie zrywaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość scarab Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 rób zdjęcia to się zobaczy co to pzdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin EZG Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 ale co to moze miec wspolnego z almerą? dzieki za zainteresowanie?)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Czyli dobrze kojarzylem. Marcin co z tymi zdjęciami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin EZG Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 moj ojciec chwilowo jezdzi autem i niemam okazji zrobic zdjec ale postaram sie jak najszybciej [ Dodano: Sob 12 Sty, 2008 14:46 ] wrzucam zdjęcie tego napisu:) co o tym sądzicie?? Czy to jest jakas mega wypasiona wersja ? heh (kliknijcie na fote ,bedzie lepsza jakosc) [ Dodano: Pon 14 Sty, 2008 16:01 ] co o tym sądzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Nigdzie nic nie znalazłem żeby almy wychodziły w tej wersji, więc albo masz same naklejki które wyglądają oki lub poprzedni właściciel wrzucił coś z tego producenta i dokleił "info" na drzwiach. sprawdz czy cos "nie seryjnego" "nie rzuca się" pod maską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość klajgus Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 co o tym sądzicie mi to wygląda na doklejone, i jak sam pisałeś w pierwszym poście chyba fantazja poniosła poprzedniego właściciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Albin Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 może to nie do końca lipa bo n-14 na bank wychodziły w wersji X1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wwl Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 X1 to jak Cie moge wyglada, ale milano to skojarzam z disco polo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin EZG Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 tyle co moge dodac to ze auto zostało sciagniete z Danii ,pod maską nie widac nic niezwyklego Jedna ciekawostka ,automatycznie zapalają sie swiatła mijania po odpaleniu silnika. Ale ponoć w Danii tez jest obowoazek calorocznej jazdy na swiatlach wiec mne to nie dziwi,ktos mogl sobie zalozyc.A naklejki wygladają raczej na oryginalne.To tyle Wieschaq- jestes tez na forum Hondy ? czy to zbieg okolicznosci?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Wieschaq- jestes tez na forum Hondy ? czy to zbieg okolicznosci?? Nie to nie ja poza tym pisownia nicku sie nie zgadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi