Gość pers Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Przymierzam się do zamontowania dodatkowych halogenów i zastanawia mnie które są poprostu lepsze i lepiej świecą. Zwykłe czy soczewkowe?? JUż NIEAKTUALNE, AUTO IDZIE NA HANDEL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mdzalewscy Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 soczewkowo mają bardziej skupiony promień, wydaje mi się iż przy soczewkowych można założyć spokojnie bixenony, a przecież takie moduły kosztują już coraz mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cerber Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 To ja może pozwole sobie rozwinąć kolegi pytanie o: Czy wymiana normalnego oświetlenia na soczewkowe może być potem przyczyną cofnięcia na przeglądzie technicznym, tak jak w przypadku xenonów dokładanych z allegro. Czy w przypadku soczewek też są jakieś dodatkowe uwarunkowania które należy spełnić (spryskiwacze system poziomujący)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marceli Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Przymierzam się do zamontowania dodatkowych halogenów i zastanawia mnie które są poprostu lepsze i lepiej świecą. Zwykłe czy soczewkowe?? Też myślałem które zamontowac,jako ze zakup orginalnych odrzuciłem po dłuzszych poszukiwaniach i cenach jakie były.Wybrałem zwykłe na żar H3 z firmy WESEM.Drogie nie są wiec zaryzykowałem.Jestem zadowolony,ładnie szeroko swieca,doswietlają pobocze.Nie wiem jak swieca soczewkowe halogeny ale z tych jestem zadowolony. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mdzalewscy Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 To ja może pozwole sobie rozwinąć kolegi pytanie o:Czy wymiana normalnego oświetlenia na soczewkowe może być potem przyczyną cofnięcia na przeglądzie technicznym, tak jak w przypadku xenonów dokładanych z allegro. Czy w przypadku soczewek też są jakieś dodatkowe uwarunkowania które należy spełnić (spryskiwacze system poziomujący)? gdzieś czytałem, że soczewki powinny być z homologacją/atestem spryskiwacze i samopoziom to bzdury nawet przy xenonach, gdyż dotyczy to homologacji na nowe auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.