Gość leo Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Witam! Ostatnio zakupiłem głośniczki do mojej almerki 3d, mam zamiar je zamontować z tyłu auta. W związku z tym mam pytanko. Czy ktoś mógłby mi udzielić porady jak mam się zabrać do montażu? Chodzi dokładnie o demontaż plastików krok po kroku co należy wykonać? Dzięki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patriot Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Musisz odkrecic mocowanie na ktorych zamontowane sa glosniki i boczki z tylu. W sumie zajmie Ci to 15 minut od strony. Nic skomplikowanego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Podstawowe pytanie - jaką masz almerkę N15 czy N16 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość leo Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 N 15 trzydrzwiowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patriot Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Czyli tak jest, jak napisalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość leo Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Ok. A mógłbyś mi podpowiedzieć w jaki sposób zdemontować tylne boczki, w których miejscach są mocowania bo nie chciałbym sie z nimi szarpać i czegoś ułamać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patriot Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 One sa na zatrzaski, pociagnij z wyczuciem. Nie musisz demontowac calego boczku, po prostu odpinajac jeden zatrzask bedziesz mial lepszy dostep do calego plastiku w ktory jest/bedzie przykrecony glosnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość leo Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Ok dzięki za rade. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.