Guest leo Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 Witam! Ostatnio zakupiłem głośniczki do mojej almerki 3d, mam zamiar je zamontować z tyłu auta. W związku z tym mam pytanko. Czy ktoś mógłby mi udzielić porady jak mam się zabrać do montażu? Chodzi dokładnie o demontaż plastików krok po kroku co należy wykonać? Dzięki i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest patriot Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 Musisz odkrecic mocowanie na ktorych zamontowane sa glosniki i boczki z tylu. W sumie zajmie Ci to 15 minut od strony. Nic skomplikowanego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 Podstawowe pytanie - jaką masz almerkę N15 czy N16 ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest leo Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 N 15 trzydrzwiowa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest patriot Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 Czyli tak jest, jak napisalem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest leo Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 Ok. A mógłbyś mi podpowiedzieć w jaki sposób zdemontować tylne boczki, w których miejscach są mocowania bo nie chciałbym sie z nimi szarpać i czegoś ułamać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest patriot Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 One sa na zatrzaski, pociagnij z wyczuciem. Nie musisz demontowac calego boczku, po prostu odpinajac jeden zatrzask bedziesz mial lepszy dostep do calego plastiku w ktory jest/bedzie przykrecony glosnik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest leo Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 Ok dzięki za rade. Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.