Gość tofik Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 mam pytanie nie weim bardzo co to jest wyglada jak filt paliwa obok pompy hamulcowej stojac przed autem po prawej stronie z 3 przewodami gumowymi prosze o pomoc bo nie wiem czy to filtr ? almera 2003 1,5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Filtr paliwa znajduje się w zbiorniku wraz z pompką paliwa. A ten "filterek" to prawdopodobnie zbiorniczek płynu od sprzęgła hydraulicznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tofik Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 nie mozliwe poniewaz na tym zbiorniczku pisze fuel tank przy jednym z weżyków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabi Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 nie mozliwe poniewaz na tym zbiorniczku pisze fuel tank przy jednym z weżyków Jak możesz to zrób fotkę. Ja mam taką instrukcję z rysunkami to rozszyfrujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość logis Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 nie mozliwe poniewaz na tym zbiorniczku pisze fuel tank przy jednym z weżyków Prawdopodobnie jest to pochłaniacz oparów paliwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jiad Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Jest to filtr paliwa (silnik 1,5dci) Wymiana co 60 tyś km lub 48 miesięcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elgreen Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Musi to byc zbiornik wyrownawczy oleju sprzegla i wspomagania. 1.5 benzyna nie ma wymiennego filtra paliwa. Ma filtr paliwa w zbiorniku paliwa - bezobslugowy. Jest to zbiornik - jak tobie cos tam plywa i przypomina filtr to masz jakas ciekawostke w oleju :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość logis Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Musi to byc zbiornik wyrownawczy oleju sprzegla i wspomagania. 1.5 benzyna nie ma wymiennego filtra paliwa. Ma filtr paliwa w zbiorniku paliwa - bezobslugowy. Jest to zbiornik - jak tobie cos tam plywa i przypomina filtr to masz jakas ciekawostke w oleju :] W n16 układ hydrauliczny sprzęgła jest zalany płynem hamulcowym i na pewno ze zbiorniczka nie wychodzą 3 gumowe węże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.