Gość Insomnia Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Witam,nie działa światło cofania-czy to tylko żarówka czy może być coś gorszego?ewentualnie poprosiłabym o przybliżony koszt naprawy,p.s gdzieś się doczytałam,że to może być coś z czujnikiem, który leży głęboko pod skrzynią biegów. z góry dziękuję za inf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ABT Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 no łatwo sprawdzić żarówkę ale pewnie jak to w k11 bywa będzie ten czujnik, a skoro użyłaś wyszukiwarki to się naczytałaś i jest ten problem opisywany Trzeba było w którymś z tematów tego problemu się wypowiedzieć, zadać pytanie a nie zakładać nowy wątek ale to tak na przyszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asterix Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 ...a ja nadal bez światła cofania jeżdże....już od kwietnia :diabel2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ines Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 ...a ja nadal bez światła cofania jeżdże....już od kwietnia :diabel2: przyznaje że ja też... z tym że ja od maja U mnie też to nie jest żarówka... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.