Guest andriejewicz Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 bije jak jedzie się po nierównej nawierzchni, wjedzie się na studzienkę itp. przy gładkiej nawierzchni nic sie nei dzieje... co może być przyczyną? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BULI Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 andriejewicz, zawieszenie, sprawdź amortyzatory i elementy gumowe i określ dokładnie słowo "bije" - bije czy stuka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Majki_Wawa Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 Napewno cos z zawieszeniem,jak napisal Buli,okresl czy to jest stukanie czy gluche pukanie to bedzie latwiej.Najpradopodobniej amortyzator,choc moze to byc jeszcze jakis element zawieszenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bruneros Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 na 100% jest to gorne mocowanie amortyzatora... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest andriejewicz Posted April 9, 2008 Share Posted April 9, 2008 to była poduszka amortyzatora. wymieniłem i ciszaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Przem Posted April 9, 2008 Share Posted April 9, 2008 a mozna wiecej danych na ten temat :?: -bo mi tez zaczelo cos stukac na wybojach- z lewej dla odmiany.. sam wymianiales czy w jakims warsztacie? jest z sama wymiana jakis problem? gdzie i za ile kupiles te poduszke :?: pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dejneks Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 No mi też właśnie coś jakby bije, skrzypie w prawym tyle i nie wiem co to moze być?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest andriejewicz Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 tzn. mam zaufanego mechanika, który mi to zrobił we własnym warsztacie a nie w serwisie... waliło z prawej strony z tyłu , ale wymieniłem obie poduszki z tyłu. koszt całkowity 600 złotych (za poduszki dałem ponad 400 złotych) chyba dokładnie 440 czy jakoś tak. u mnie łomotało przy jeździe po nierównościach tak, jakbym woził deski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.