Gość sebek_poz Opublikowano 3 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2005 NIe wiem czy dobrze kojarzę czy określenie filtr przeciwpyłkowy to to samo co filtr powietrza wymieniany co dwa cykle wymiany oleju czy się mylę....Jeżeli się mylę to proszę o pomoc o jego zlokalizowaniu i wymiany w W10 2.0 SLX `94 ...czyli w kombi...Proszę o podpowiedź ....Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kazek Opublikowano 3 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2005 to zupełnie dwa rózne filtry. przeciwpyłkowy filtruje powietrze wchodzące do kabiny. propnuje przejrzeć forum, naprawdę znajdziesz tam wiele ciekawych tematów i odpowiedzi pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MIS Opublikowano 3 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2005 to dwa rozne filtry POWIETRZA - jest pod maska i wymieni go kazdy laik bez potrzeby uzywania jakichkolwiek narzedzi :wink: PRZECIWPYLKOWY - znajduje sie w kabinie i jego wymiana jest opisana tutaj http://www.nissanklub.pl/zrob_sam.php?pid=...cid=3&tid=9 pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwinto Opublikowano 3 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2005 ...proszę o pomoc o jego zlokalizowaniu i wymiany w W10 2.0 SLX `94 W P10/W10 takowy filtr nie wystepuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RobertU Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Witam, jestem nowym użytkownikiem więc proszę o wyrozumiałość ...) Mam problem z ustaleniem prawidłowego kierunku filtra kabinowego w P11 (144), dokładnie to na filtrze jest strzałka oznaczająca kierunek, strzałka w lewo czyli w kierunku nagrzewnicy czy w prawo, bo ma to duże znaczenie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbyszko Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 A w instrukcji nie było? Jeżeli dobrze pamiętam to dmuchawa jest po prawej stronie,to kierunek przepływu powietrza jest w lewo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RobertU Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Wielkie dzięki za pomoc Zbyh Dowiadywałem się i faktycznie kierunek przepływu powietrza jest w lewą stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.