Guest sebek_poz Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 NIe wiem czy dobrze kojarzę czy określenie filtr przeciwpyłkowy to to samo co filtr powietrza wymieniany co dwa cykle wymiany oleju czy się mylę....Jeżeli się mylę to proszę o pomoc o jego zlokalizowaniu i wymiany w W10 2.0 SLX `94 ...czyli w kombi...Proszę o podpowiedź ....Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kazek Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 to zupełnie dwa rózne filtry. przeciwpyłkowy filtruje powietrze wchodzące do kabiny. propnuje przejrzeć forum, naprawdę znajdziesz tam wiele ciekawych tematów i odpowiedzi pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MIS Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 to dwa rozne filtry POWIETRZA - jest pod maska i wymieni go kazdy laik bez potrzeby uzywania jakichkolwiek narzedzi :wink: PRZECIWPYLKOWY - znajduje sie w kabinie i jego wymiana jest opisana tutaj http://www.nissanklub.pl/zrob_sam.php?pid=...cid=3&tid=9 pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwinto Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 ...proszę o pomoc o jego zlokalizowaniu i wymiany w W10 2.0 SLX `94 W P10/W10 takowy filtr nie wystepuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RobertU Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Witam, jestem nowym użytkownikiem więc proszę o wyrozumiałość ...) Mam problem z ustaleniem prawidłowego kierunku filtra kabinowego w P11 (144), dokładnie to na filtrze jest strzałka oznaczająca kierunek, strzałka w lewo czyli w kierunku nagrzewnicy czy w prawo, bo ma to duże znaczenie. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Zbyszko Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 A w instrukcji nie było? Jeżeli dobrze pamiętam to dmuchawa jest po prawej stronie,to kierunek przepływu powietrza jest w lewo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RobertU Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Wielkie dzięki za pomoc Zbyh Dowiadywałem się i faktycznie kierunek przepływu powietrza jest w lewą stronę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.