dzemik Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Jeśli kupiłes Navarę , planujesz zakup, chcesz się wkupić w grono zacnych i doświadczonych użytkowników pickupów made by Nissan - to zapraszam do tego tematu. Wszelkie posty wpisywane w innych tematach będą tu przenoszone albo usuwane. Proszę o nie pisanie na ten temat w innych tematach. :kosci: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GRZEGORZ36 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Nabyłem Nawarkę DB AT rzeczjasna że czarna na zabudowe czekam 9 punktów - uwag raczej drobnych przy odbiorze z T&T jedna wkurzająca piach w prowadnicach szyb. Poza tym jazda za***ista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_Alien Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 jak to piach? po pierwsze - skąd się wziął? (rajd Dakar??) a po drugie - skąd wiadomo że piach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość himek Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Serdecznie witam ''grono zacnych i doświadczonych użytkowników pickupów made by Nissan''.Swoją Navke odebrałem na początku listopada, full wypas,nic więcej nie mogłem już w opcjach dobrać.Model d40 DC AT IT Premium bla bla.Ten samochód to REWELACJA i broni sie sam.Natomiast obsługa posprzedażna w T&T Zaborowskiego to katastrofa i żenada.Fajnie,że tworzycie takie forum gdzie można zasięgnąć rady wśród podobnych sobie maniaków . Na początek mam pytanko.Podczas jazdy do 60km/h zarówno przy zimnym jak i ciepłym silniku czasami (na moje ucho gdzieś z okolic wyświetlacza nawigacji)słychać odgłos podobny do -przesypywania piasku,uderzania piasku o błotnik? Oczywiście samochód nie jest ubrudzony w piachu lecz naprzykład wyjeżdza z myjni.Zreszta dzieje się to raczej podzczas spokojnego kruzowania po asfalcie niż w terenie.Czy wiecie co to może być?Czy ktoś spotkał się z czymś takim? Będe wdzięczny za odpowiedzi i porady czy jakieś obce dźwięki w Navkach to standard czy ruszać do serwisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GRZEGORZ36 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 jak to piach?po pierwsze - skąd się wziął? (rajd Dakar??) a po drugie - skąd wiadomo że piach? ładnych pare lat jeżdżę samochodem i jest to odgłos piachu rysująsego szkło podejrzewam że dostał się ze środkiem zabezpieczającym na czas transportu w prowadnice szyb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Na początek mam pytanko.Podczas jazdy do 60km/h zarówno przy zimnym jak i ciepłym silniku czasami (na moje ucho gdzieś z okolic wyświetlacza nawigacji)słychać odgłos podobny do -przesypywania piasku,uderzania piasku o błotnik?Oczywiście samochód nie jest ubrudzony w piachu lecz naprzykład wyjeżdza z myjni.Zreszta dzieje się to raczej podzczas spokojnego kruzowania po asfalcie niż w terenie. To może być odgłos przełączania się nawiewów w dmuchawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_Alien Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 grzegorz - skoro jest odgłos tarcia piachu lu czegoś innego w szybach...zgłoś reklamację. Po kilku dniach jak będą cię przekonywać że tak ma być a Ty będziesz trwał przy swoim oddasz auto do ASO na sewis. Pewnie z tydzień zejdzie im na wyjęciu szyb. Uszkodzą przy tym wszystkie możliwe plastiki i porysują lakier. W ostateczności usuną odgłos tarcie piasku lub nie. To walka z wiatrakami..... Modlić się aby wszystko było OK. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GRZEGORZ36 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Oczywiście że zgłosiłem przy odbiorze jest to jeden z 9- ciu punktów moich uwag :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpirat Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Ciekawa sprawa z piachem, mam to samo, aż się szyb nie chce otwierać grrr. Co prawda jeździłem w terenie i kilka razy piach był na lusterkach, masce, dachu... Niestety jest on nie do wypłukania. Pryskałem myjką pod ciśnieniem i nic nie dało. Jak załatwisz sprawę piachu to się podziel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GRZEGORZ36 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Ciekawa sprawa z piachem, mam to samo, aż się szyb nie chce otwierać grrr. Co prawda jeździłem w terenie i kilka razy piach był na lusterkach, masce, dachu... Niestety jest on nie do wypłukania. Pryskałem myjką pod ciśnieniem i nic nie dało. Jak załatwisz sprawę piachu to się podziel. Ja miałem to od początku tzn usłyszałem jak sprawdzałem auto w trakcie odbioru z salonu [ Dodano: Pon 14 Sty, 2008 18:00 ] Piach wydmuchany prowadnice umyte szyba do wymiany ( wyjmą z innego ) około godzinki w serwisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DARO10 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Witam serdecznie wszystkich Navarowiczów a szczególnie tych z Wawy w lutym odbieram LE srebrny metalic 08 Pozdro i do zobaczenia na trasie. Ps. nie bić nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość crocodilk Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Witam i pozdrawiam wszystkich posiadaczy. Również w lutym odbieram LE tyle, że w jedynym słusznym kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geglas Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Witam i pozdrawiam wszystkich nissanmaniaków. Koniec stycznia (?), lub początek lutego również odbieram swoją „czarnulkę” D40 D/C LE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 No to się nam w lutym sypnie... Witamy w klubie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Witamy , ciężko już wszystkich zapamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomef Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Kupiłem żonie NAVARĘ. D40 czarna , model 2008. Tomef Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geglas Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Ja już pomykam suuuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Ja to co jakiś czas przeżywam na nowo - ten silnik jest fantastyczny A jazda to sama przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość abok Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Witam wszystkich navaromaniaków. W kwietniu odbieram swoją bordową. Podobno nie ma ich zbyt wiele. Nie moge sie doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość plocht Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Witam wszystkich navaromaniaków. W kwietniu odbieram swoją bordową. Podobno nie ma ich zbyt wiele. Nie moge sie doczekać. Witam wszystkich. Ja jutro odbieram swoją navarkę kolor grafit pełne wyposażenie oprócz automatu. Jutro opisze wam pierwsze wrażenia z jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lisekEXTREM Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Cześć...mam Navarkę od marca 2007...zrobiłem 32tys...jest po pierwszym przeglądzie gwarancyjnym i jak na razie wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKmario Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 a czy moje to navara :?: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 a czy moje to navara :?: :?: :?: To Twoje to D23 - w Europie nazywa się Nissan Pickup - najwyższa wersja wyposażenia nazywa się Navara. Czyli też Nissan Navara ael model D23 [ Dodano: Czw 14 Lut, 2008 08:48 ] a czy moje to navara :?: :?: :?: To Twoje to D23 - w Europie nazywa się Nissan Pickup - najwyższa wersja wyposażenia nazywa się Navara. Czyli też Nissan Navara ale model D23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKmario Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 uuuuuu - a ja myslalem ze moj to d22 a d40 to niejako d23 :/ - jak to do konca jest?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GRAFIKS Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Witam, Jesteś nowy, wiec witam wszystkich serdecznie. Od lekko ponad tygodnia jestem właścicielem czarnej navarki D40. Jak narazie jestem bardzo zadowolony i miło zaskoczony. Naprawdę super furka, świenie się jeździ i przyzwyczajam się do gabarytów A moja piosenka miesiąca to: "... moja wielka ciężarówka ma 48 ton, moja wielka cieżarówka to poprostu jest mój dom ..." ))) Wiem że to lekko przesadzona piosenka, ale ... Pozdrawiam wszytkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi