Gość tomas.ns Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 witam a więc szukałem i nie znalazłem to co chciałem znaleść a więc ostatnio kupiłem dystanse do almy bo chciałem sobie inne głośniki założyć i nie wiem czy są za grube i jakiej grubości wy macie ? ? bo u mnie wszystko ładnie jest tylko ze nie chce wejść tapicerka odstaje trochę i naciska na membranę głośnika jak żeście sobie poradzili z tym problemem ? ?? drugi problem to że otwór w blasze jest trochę nie symetryczny do obudowy na głośnik przy tapicerce zapewne czeka cięcie blachy ... ?? jeśli ktoś ma jakieś fotki jak z tym sobie poradził to poproszę będę wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Czy oby na pewno dobrze je zainstalowałeś? Moze lepiej Ty zrób footy i je wrzuć na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomas.ns Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 no a jak można źle zamontować dystanse do głośnika i je przykręcić do blachy ? pytam jakie normalne dystanse mogą mieć grubość bo ja właśnie mam za grube i za bardzo odstają i nie che się tapicerka domknąć i pytam jak wy żeście montowali głośniki do almy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patriot Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Nie trzeba ciac blachy. Moje dystanse mialy kolo centymetra grubosci i weszly idealnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Moje dystanse do N15 kupione u ra(dziada)1 mają równo 10 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutek Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Dystanse 10 mm musiałem dopasować do poszycia wewnętrznego drzwi tak jak to widać na zdjęciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomas.ns Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 dzieki chłopaki za foto i za pomoc jednak moje sa da grube i to duzo za grube to juz wiem co trzeba robić wg mnie można zamknąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.