Guest tomas.ns Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 witam a więc szukałem i nie znalazłem to co chciałem znaleść a więc ostatnio kupiłem dystanse do almy bo chciałem sobie inne głośniki założyć i nie wiem czy są za grube i jakiej grubości wy macie ? ? bo u mnie wszystko ładnie jest tylko ze nie chce wejść tapicerka odstaje trochę i naciska na membranę głośnika jak żeście sobie poradzili z tym problemem ? ?? drugi problem to że otwór w blasze jest trochę nie symetryczny do obudowy na głośnik przy tapicerce zapewne czeka cięcie blachy ... ?? jeśli ktoś ma jakieś fotki jak z tym sobie poradził to poproszę będę wdzięczny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DJSzmer Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Czy oby na pewno dobrze je zainstalowałeś? Moze lepiej Ty zrób footy i je wrzuć na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tomas.ns Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 no a jak można źle zamontować dystanse do głośnika i je przykręcić do blachy ? pytam jakie normalne dystanse mogą mieć grubość bo ja właśnie mam za grube i za bardzo odstają i nie che się tapicerka domknąć i pytam jak wy żeście montowali głośniki do almy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest patriot Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Nie trzeba ciac blachy. Moje dystanse mialy kolo centymetra grubosci i weszly idealnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniek Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Moje dystanse do N15 kupione u ra(dziada)1 mają równo 10 mm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziutek Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Dystanse 10 mm musiałem dopasować do poszycia wewnętrznego drzwi tak jak to widać na zdjęciu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tomas.ns Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 dzieki chłopaki za foto i za pomoc jednak moje sa da grube i to duzo za grube to juz wiem co trzeba robić wg mnie można zamknąc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.