Guest Grzesiek75 Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Witajcie, tym razem 2 pytanka a) Pewnie banalna sprawa ale nie wiem jak zdemontowac spryskiwacze ? czy jest tam jakis zatrzask ktory mozna od strony silnika scisnac np kombinerkami i wysunac przez otwor w masce ? Mam trzepniete lusterkko, plaskit odlamany - szklo na tasme , znalalzem "zrob to sam" o podgrzewanym lusterku al enie bardzo rozumiem, moje pytanie to czy musze scaigac tapicerke z drzwi zeby zminic cale lusterko ? jaka beda kroki ? dzieki wielkie pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest elpc Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 a) niestety tylko od strony nadkola się dostaniesz, porażka z tym jest trzeba zdjąć, lub odgiąć od strony lusterka tapicerkę, aby odpiąć elektrykę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest wwl Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Ad. a) Spryskiwacze jak dobrze pamietam sa na wcisk/zatrzask do maski. Najlepiej od strony wewnetrznej maski dobrze sie przyjzyj. Ad. Plastik wewnetrzny od strony lusterka jest na zatrzaski montowany, ktore sa tak kruche ze proponuje zdjac tapicerke i wtedy powoli podwazac. Nie siluj sie bo u siebie jak montowalem audio, to polamalem kilka zatrzaskow i szukalem drugich plastikow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Grzesiek75 Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 dzieks, dam znac co i jak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.