Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[N14] alternator wymiary łorzyska od strony paska 1.4 16v ga

Gość lenar

Rekomendowane odpowiedzi

zgubiłem łorzysko w drodze do sklepu i potzebuje wymiarow a najlepiej szerokosc bo rozmiar fi na piaste da rade sufniarka fi na pokrywe tez sufniarka ale problem z szerokoscia moze ktos ma gdzies stare lub wymiar ???????????Help

Kolego chodzi o to mniejsze czy wieksze lozysko ?? Jezeli o wieksze to mam przed soba zamiennik z firmy KYK nr. 6303 LLUC3 i szerokosc tego to jest ok. 14mm a srednica ok. 46mm. Z drugiej strony prosil bym cie zebys pomiezyl to co ci zostalo i napisal wymiary oryginalu ;)

tak dla tych co beda bawili sie alternatorem .łorzyska ciezko dostac z zwykłym, sklepie motoryzacyjnym no sa wyjatki ale u mnie był problem załatwiłem orginały to małe i to duze w cenie 110 za oba masakra jezdzijcie az alternator stanie . a jak bedziecie chcieli włorzyc spowrotem wirnik i bedziecie mieli problem z wsunieciem szczotek to z drugiej strony jest taka mała zaslepka gumowa weyciaga siue ja i wkłada tam drut i jest git wszystko skrecasz i zamiata .Kupie wałki od 1.6 ga

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...