Gość lenar Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 zgubiłem łorzysko w drodze do sklepu i potzebuje wymiarow a najlepiej szerokosc bo rozmiar fi na piaste da rade sufniarka fi na pokrywe tez sufniarka ale problem z szerokoscia moze ktos ma gdzies stare lub wymiar ???????????Help Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hors Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Kolego chodzi o to mniejsze czy wieksze lozysko ?? Jezeli o wieksze to mam przed soba zamiennik z firmy KYK nr. 6303 LLUC3 i szerokosc tego to jest ok. 14mm a srednica ok. 46mm. Z drugiej strony prosil bym cie zebys pomiezyl to co ci zostalo i napisal wymiary oryginalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lenar Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 tak dla tych co beda bawili sie alternatorem .łorzyska ciezko dostac z zwykłym, sklepie motoryzacyjnym no sa wyjatki ale u mnie był problem załatwiłem orginały to małe i to duze w cenie 110 za oba masakra jezdzijcie az alternator stanie . a jak bedziecie chcieli włorzyc spowrotem wirnik i bedziecie mieli problem z wsunieciem szczotek to z drugiej strony jest taka mała zaslepka gumowa weyciaga siue ja i wkłada tam drut i jest git wszystko skrecasz i zamiata .Kupie wałki od 1.6 ga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hors Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Masz wymiary tych lozysk ?? Napisz jakie maja byc ?? Nic ciekawego biagac i szukac lozysk z "juz" rozebranym alternatorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lenar Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 to malutkie od strony szczotek ma wymiary 8x23x14 i oznaczenie sc8a37llmpx1v3nt ale to chyba mało wazne to duze mam juz wsadzone i nie pamietam wymiarow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.