Gość Piotrek11 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Witam Czy może ktoś mi powiedzieć czy bagażnik z N16 5 drzwi pasuje do wersji sedan 4 drzwi?? Pozdrawiam wszystkich almerkowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iskierka Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Ja nie wiem , ale taki chce kupić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek11 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Witam Czy może ktoś mi powiedzieć czy bagażnik z N16 5 drzwi pasuje do wersji sedan 4 drzwi?? Pozdrawiam wszystkich almerkowiczów. No widzę że mam problem bo nikt nie umie mi odpowiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LEMUR Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 wejdz na strone np. thule.pl a dokladniej http://www.thule.com/Thule/Page____3858.aspx tam jest szukajka / dobierajka mocowan, baz, rynienek itp. jak nie - wystarczy jeden telefon do ASO z pytaniem, tez przeciez oferuja bagazniki. Skoro na forum nie ma odpowiedzi, bo nikt nie sprawdzal / przekladal z 5d na 4d i odwrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.