Guest Piotrek11 Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 Witam Czy może ktoś mi powiedzieć czy bagażnik z N16 5 drzwi pasuje do wersji sedan 4 drzwi?? Pozdrawiam wszystkich almerkowiczów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest iskierka Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 Ja nie wiem , ale taki chce kupić . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Piotrek11 Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Witam Czy może ktoś mi powiedzieć czy bagażnik z N16 5 drzwi pasuje do wersji sedan 4 drzwi?? Pozdrawiam wszystkich almerkowiczów. No widzę że mam problem bo nikt nie umie mi odpowiedzieć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LEMUR Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 wejdz na strone np. thule.pl a dokladniej http://www.thule.com/Thule/Page____3858.aspx tam jest szukajka / dobierajka mocowan, baz, rynienek itp. jak nie - wystarczy jeden telefon do ASO z pytaniem, tez przeciez oferuja bagazniki. Skoro na forum nie ma odpowiedzi, bo nikt nie sprawdzal / przekladal z 5d na 4d i odwrotnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.