Gość bogus Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Proszę o pomoc na temat opcji wyświetlacza w W12, obecnie wyświetlacz ten pracuje w opcji "Audio & Climate Control Dual Display" i w tenże sposób pracuje od momentu zakupu, więc w tym momencie widzę na górnej połowie część radiową a dolnej część dla klimy. Z manuala wiem natomiast że podwójny tryb ustawia się w opcji Settings a domyślnie LCD pokazuje opcje oddzielnie dla radia i klimy, jeżeli ktoś wie jak przełączyć się z powrotem na wyświetlanie opcji dla klimy na całym wyświetlaczu to proszę o podpowiedź, model W12 SE (2002) jest w wersji na UK. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomirek Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 pisze z pamieci wiec nazwy moga nie byc identyczne z tymi wyswietlanymi. Klikasz przycisk Settings i wchodzisz w ustawienia wyswietlacza "Settings". I tam masz ustawienia czasu wyswietlania podwojnego ekranu lub jezeli zaznaczysz ze ekran ma byc wylaczony - czasu po jakim ma sie wylaczyc. (tuż nad "Audio & Climate Control Dual Display") I joystickiem przewijasz 5, 10, 20s... wz wyswietli ci sie opcja "never" czy jakos tak. I to wszystko. Po tym zabiegu ekran nie bedzie przelaczal sie w tryb dualny Ewentualnie nic nie zmieniasz a naciskasz galke po stronie pasazera i wtedy przechodzi w tryb pojedynczy a po okreslonym czasie (min 5s, max 30s) wraca do duala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bogus Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Dzięki -> pamięć idealna , właśnie sprawdziłem, i druga opcja jest dla mnie wystarczająca i działa perfekcyjnie ... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dasuch Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Niestety u mnie nie działa. Mam ustawiony wyświetlacz w pozycji dual i nie umiem ustawić na tryb pojedynczy. Nastawienie czasu w zakresie od 5 do 30 sek. wyłącza Settings Display po nastawionym czasie do poprzedniego widoku, u mnie do wyświetlania podwójnego. Wyłączenie czasu powrotu (5-30 sek.) po prostu nie wyłącza Settings Display. Proszę o informacje, może ktoś wie jak to zrobić. Pozdrawiam forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.