Gość Kasia Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Hej, Kupiłam niedawno parę rzeczy do mojego nissana almery ( 2002 po fl 3d) i chciałabym je zamontować- oczywiścię mogę też znaleźć kogoś kto zrobi to za mnie ale hmm powinnam mu tez wytłumaczyć co i jak- ale jeśli dałąbym radę sama to będzie to dla mnie dużo większa satysfakcja ech tyle napisałam a nic konkretnego ok, więc chodzi mi o zamontowanie chromwanych klamek wewnętrznych - jak to można zrobić? nie widzę w "obudowie" klamki żadnych śróbek które można odkręcić- czy to oznacza iż trzeba zdjąć całą tapicerkę drzwiową ? drugie pytanie odnosi się do "schowka' konsoli centralnej- wymiana banalna niby ale hmm nie dla mnie nie umiem wyciągnąć przycisku od świateł awaryjnych- czy on się jakoś specjalnie trzyma? wiem że to głupie pytanie- ale naprawdę nie umiem sobie poradzić. Pozdrawiam Kasia :mikolaj: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin101 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Jesooo znowu mechanik amator... Znajdz jakiegos kumatego kolege z NKP w okolicy i raczej z przyjemnoscia Ci pomoze. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kasia Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 hej może i amatorka ale.... wolałabym zrobić to sama niż prosić innych [ Dodano: Nie 20 Sty, 2008 15:44 ] ok .. więc poradzilam sobie sama musze teraz tylko oszukać jakiś innych śrubek do przykręcenia klamek- bo te plastikowe otwory w które je się wkręca niestety są o dziwo wyrobione- lub są po prostu tak niskiej jakości więc nowe klamki wewnętrzne i nowy schowek na konsole centralną jest już założony - w przeciwieństwie do przedmówcy- wszyscy zainteresowani montażem i jego trudnością mogą do mnie pisać i nie będę się odwoływała do boga jak zapytają co i jak pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wowek_L Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 wyrobione Możesz je zalać klejem takin na ciepło z pistoletu. Po zastygnięciu będą jak nowe bo ciężko takie coś kupić nowe. PS. ile kosztowały Ci przyjemność w postaci wewnętrznych klamek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kasia Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 za schowek na konsole centralna i klamki- bardzo ładne nie porysowane ( długo szukałam ) zapłaciłam 130 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Czeso Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Napisz proszę, gdzie kupiłaś te klamki? Chciałbym wymienić klamki w mojej almerce, a jakoś nigdzie nie mogę ich zlokalizować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.