Gość Morozik Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Może ktoś wie co się u mnie może dziać, nie mam postojowych świateł z przodu i z tyłu (stopy są), nie mam podświetlenia tablicy i brak przeciwmgielnych. Masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarekS Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Bezpieczniki, przełącznik zespolony, inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calusek Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Jak wyżej. Sprawdzaj po kolei. Wszystkie żarówki nie mogły się spalić. Chociaz nauka radziecka zna i takie przypadki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B_E_R_E_K Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 otaguj temat bo robisz burdel na kółkach !!! to ze jestes nowy to nie znaczy ze nie musisz czytac regulaminu zasad itd itp !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Morozik tagowanie obowiązuje wszystkich tu podobny temat: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...rak+%B6wiate%B3 a swoją drogą miałem taki sam przypadek opisany tu: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...ght=%B6wiat%B3a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Morozik Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Ok uwagę zrozumiałem, a w aucie miałem zwarcie, koleś elektryk naprawił awarię i jest ok. Nawiasem mówiąc, uwaga kolegi B_E_R_E_K nie na miejscu, bo jesteś bardziej świeźy na tym forum niż ja:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość milczyk Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 i co to bylo?? bo mam taki sam problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 dziś zginęły mi wszystkie światła postojowe (mijania i długie są), podświetlenie nie działa, piszczyk przy drzwiach nie piszczy. wszystkie bezpieczniki pod maską i w kabinie posprawdzane, podobno prąd nie idzie przez przekaźniki tylko prosto z przełącznika na światła, ale dla pewności je też posprawdzałem. Sam przełącznik też sprawdziłem i jest dobry, robiłem też mostek żeby ominąć włącznik i sprawdzić czy światła się zapalą, ale to nic nie dało. Ma ktoś jakiś pomysł gdzie jeszcze mogę szukać, zanim rozbiorę pół samochodu ?? EDIT: do włącznika prąd nie dochodził i zrobiłem obejście. na razie świeci i działa, ale będę szukał w przyszłości gdzie ten prąd zginął. gdzieś musiał się przewód upalić czy coś, bo kontrolka z diodą świeci, ale na żarówkę już prądu zabrakło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.