Gość maacieq Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Słuchajcie primerka silnik jak w eleganckim stanie, trochę ją przycisnąłem 1,2,3 na postoju po ponownym odpaleniu pomigało mi check engine, autodiagnostyka błąd 143 :/ check juz nie świeci, ale było na autodiagnostyce czyli 14 długich 3 krótkie noi ma za niskie obroty:| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BULI Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 maacieq, P0143,"Czujnik O2 (Bank 1 Czujnik 3) - niskie napięcie" Wg OBD2 ale ty chyba nie masz OBD2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 no właśnie w paru postach się już ten błąd przewinął w n15 i p11 ale niekt nie zna odpowiedzi zdjąć aku na 24 h?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BULI Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 maacieq, zdejmij - nie zaszkodzi albo najlepiej na KTS'a albo Consulta podjechać ale to już kosztuje ;( tyle, że w tych pieniądzach są wstanie odczytać, pokasować błędy, wydrukować parametry silnika, napięcia na sondzie, przepływomierzu itp. itd i ustawić różne rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 mam nadzieję że to tylko błąd kompa a nie usterka jakiegoś podzespołu... właśnie zatsanwaim się żeby się podpiąć gdzieś tylko może ktoś wie gdzie w wawie warto, no bo na pewno nie w aso:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yahoo Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 U mnie też wyskoczyło "143" Pomyślałem że coś może źle zrobiłem, więc chwilkę później powtórzyłem diagnostykę i wystukało mi "55" Ponowne kilkukrotne badanie wciąż pokazywało "55" :D Czemu tak się stało - nie mam "zielonego pojęcia" :?: :?: auto: WP11 1998r SR20DE z LPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 po zresetowaniu kompa ok, u mnie przyczyną moglbyć poluzowany kabel WN... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.