Gość Jacob_USA Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Nie dosc ze Kaczor rzadzi polska to w Polsce nadal ludzie sa strasznie zazdrosni wyczytalem tak kolega ktorys pisal ze szkoda sasiadow jak odpala navare bo to tak jakby jumbojeta odpalal auto to auto masz tyle pod maska musi sobie pomruczec ale to w Polsce kazdy zazdrosci i bedzie robil tak abys i ty stracil to co masz Tu w Ameryce nie trzeba pisac normalka jest Navara czy GMC jaki kolwiek or Dodge i czy w nocy jak zapalasz to za glosno. Dlatego tez nigdy nie chce mieszkac w Polsce bo ludzie sie nie zmieniaja co po niektorzy widze ze chlopaki macie ten sam problem co ja mialem ZAPRASZAM DO USA tu nikt nie bedzie patrzyl na wasza navare i brudzil wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mamaromana Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 ZAPRASZAM DO USA tu nikt nie bedzie patrzyl na wasza navare i brudzil wam Niektórzy kochają ten kraj na tyle że jakaś rysa czy śmieci na pace i są powodem do emigracji.Zresztą w us i a jest większa zawiść niż i nas w Polsce,sam obecnie jezdze BMW i troche wiem o ludzkiej głupocie,zawiści i stereotypach które są głęboko zakorzenione w ludziach.Jak kiedys powiedział wielki Polak,Naród wspaniały,tylko ludzie k**wy,więc nie wiele sie zmieniło w mentalności ludzkiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jacob_USA Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Oczywiscie ze tak ja nikogo nie naklaniam odrazu do emigracji, czy ja wiem czy Amerykanie sa zawzieci co poniektorzy ja se spotkalem jak narazie z tymi dobrymi ludzmi nikt Ci niczego nie zazdrosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Jacob, zazdrość to pozytywna cecha, zawiść paskudna jest. Generalnie to jest tak : jak ktoś sobie nie radził w kraju lub go los gdzieś rzucił to na Polsce psy wiesza, i odwrotnie. Więc bez przesady kolego. Hamerykańska demokracja ma lat kilkaset, polska raptem kilkanaście, najprościej wypiąć się d..ą i pojechać na gotowe, a następnie zgrywać cwaniaka. Jeśli kogoś uraziłem to przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jack182 Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Zgadzam się z przedmówcą :one: Zresztą w US, już nie jest tak słodko jak kiedyś. Jak ktoś sobie w Polsce nie poradził to i w USA, Irlandii, Anglii czy tez gdziekolwiek to też sobie nie da rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 To nasze pokolenie doostapiło zaszczytu tworzenia "czegoś" w Polsce, czegos od podstaw i chwała tym co próbują, a nie tym co ida na łatwizne. Może to zbyt wzniosłe ale tak czuję.Sorki jeśli kogoś uraziłem. Tomasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pietja Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Cos mi sie wydaje ze odbiegacie od tematu :?: :kosci: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jack182 Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Masz rację, kolega Dżejkob niech się zapisze na forum w US, albo przestanie komentować jak wątki na Onecie i będzie OK :one: [ Dodano: Czw 13 Mar, 2008 21:36 ] No chyba, że jeszcze nie spikuje po englisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_Alien Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 A mnie porysowali letko drzwi, z obu stron... widać po myciu... bolało, ale przeszło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Wracajac do tematu, u mnie na starym osiedlu (na szczescie sie przeprowadzilem) na 3 bloki byl parking na okolo 15 aut (jak ktos nie wierzy zrobie foty) wiec ludzie parkowali gdzie sie da, w smietniku (wjezdzali do srodka) na kazdym kawalku trawy, chodnika... a miedzy blokiem i trawnikiem byla slupki zeby nie parkowac to debile wjezdzali miedzy slupki, kobieta z wozkiem musiala blok do okola obejsc... sam sie zastanawialem czy lusterko urwac takiemu, czy dzwonic aby odholowali. Jakby sie dalo to drzwi od klatki schodowej by zastawili. Ostatnio zostawilem auto na parkingu a jakis starszy pan swoim fiatem 126p mi za samym zderzakiem zaparkowal, do przodu nie moglem wyjechac, nie zauwazyl ze siedzialem w aucie, wyszedlem i bardzo grzecznie zapytalem, a jak ja teraz wyjade? slowem sie nie odezwal i przeparkowal, teraz mi mowi dzien dobry i parkuje tak by i dla mojej szerokiej maxi miejsca zostalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKmario Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 popieram takie karanie burakowno niezle niezle - zalamka normalnie - popiera wandalizm - szok jak dla mnie... i tak wlasnie nakreca sie to kolo... nie latwiej na straz miejska zadzwonic... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość znaki Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 MK popieram Twoje stanowsko. Niektórzy chcą sami wymierzać sprawiedliwość. Czasami kluczem po lakierze, czasami pięścią na ulicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 To, ze popieram, to faktycznie za mocno powiedzialem, po prostu nigdy takich nie żałuje. Nie chodzi mi tu o egzekwowanie kary, ale o kulturę takiej osoby, która zmusza ludzi do skakania przez łańcuchy lub przedarcia się przez żywopłot bo nie miał gdzie zaparkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Staram się być wyrozumiały i gdy widzę źle zaparkowany samochód to po prostu go omijam i obchodzę bokiem. W Warszawie w centrum jest beznadziejnie, nie dość, że wszędzie płatne strefy to jeszcze brak wolnych miejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość znaki Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Gdybym mial urywac lusterko w kazdy aucie, które źle parkuje, niszczyć lakier na każdym samochodzie, którego kierowca łamie przepisy PoRD, to musiałbym naprawdę dać sobie spokój z prowadzeniem firmy. Czasu by mi nie starczyło. BTW w piątek znalazłem butelki po piwie na pace. Puste niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strefa Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 A co powiecie na to, że swego czasu wynajmowałem miejsce w garażu podziemnym na zamkniętym osiedlu. Do tego garażu trzeba było dojechać ok. 200 m. Wszystko było w porządku dopóki jeździłem peugeotem partnerem. Od kiedy nie mogłem odliczać VATu myślałem o innym aucie. Padło na moje małe marzenie - navarę. I wtedy zaczął się problem. Sąsiedzi zaczęli mi zwracać uwagę, że jeżdżę zbyt ostro do tego garażu... Nie ważne, że styl jazdy jednym i drugim autem był podobny bo jak bardzo można zaszaleć na 200 metrowym odcinku ??? Ale odgłos navary i jej wygląd zrobił swoje. Abstrahując to jak nie miałem przez dłuższy czas mandatów to ostatnio uzbierałem szybciutko 11 punktów. Policjanci też ludzie, zazdrość mogą jednak pokazywać inaczej. Ale ja mam to wszystko w d.. Ciężko na te auto pracuje, a ono pracuje dla mnie i wszyscy są szczęśliwi. A co do tematu kobiet w navarach to moja małżonka stwierdziła, że czołgiem nie będzie jeździć i od prawie roku nie siada za kierownicę... A mi się tak podobają panny w takich wielkich autach. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 A co do tematu kobiet w navarach to moja małżonka stwierdziła, że czołgiem nie będzie jeździć i od prawie roku nie siada za kierownicę... A mi się tak podobają panny w takich wielkich autach. A moja małżonka to wręcz przeciwnie - uwielbia jeździć naszym "czołgiem" i nawet nauczyła się cofać na lusterka (to świadomie wymusiłem) i radzi sobie z parkowaniem w mieście. Jestem z niej dumny Co ciekawe, często spotyka się z życzliwością na parkingach gdzie jednak czasem trzeba upewnić się, że manewr przejdzie, najczęściej panowie chętnie pomagają, pokazują i jest to miłe. A potem wysiada mała osóbka i są w szoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ash_One Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 true... true.. domadm Moja zonka takze jakby mogla to non stop by jezdzila navarka Jak mowi: czuje sie w niej bezpieczniej, siedzi sie wyzej i lepiej sie prowadzi niz plaskacza, a pamietam jak dzis ze sie zarzekala ze A/T to lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kawon Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Moja żonka to po pierwszej jeździe navarą dała mi kluczyki od swojego auta i powiedziała, że się zamienia. Ale wracając do "życzliwych " to miałem już wgniecenie na masce po butach, lusterka powyginane w drugą stronę ,śmieci na pace. Ale ostatnio jak zmieniłem samochód żony i swój to mieliśmy już 4 kapcie. Parkuję w takim miejscu ,że trzeba specjalnie do aut podejść bo nie stoją wzdłuż żadnego chodnika.Myślę o zamontowaniu kamer w samochodach ,a wtedy współczuje "życzliwemu" nawet jak będzie miał 2m :kosci: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BESEL_ Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 po pierwsze buli szacunek za fure:D po drugie w jeepie grand cherokee 2005 kupiliśmy je i za okolo 3 miesiace zostal przerysowany pod domem:D ciekawe kto:D ja sie w sumie domyślam no ale co zrobić zazdrość nie zna granic:D choć terwaz sie boje troche o murano:( ale niech tylko cos zmajstruje to ja sie ladnie odwdziecze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pietja Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 BASEL_ tak bez przywitania na forum? :027: oj nie ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BESEL_ Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 nie BASEL_ :P przywitalem sie w innym miejscu:D:D tam gdzie to sie powinno robic:D a tak wogole to jestem zniesmaczony:D nie ma działu dla murano:D:D sorry za ten OT:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 po pierwsze buli szacunek za fure:D Czyżby chodziło o mnie ?? Jeśli już to szanuj mnie nie za fure tylko za to jaki jestem Fura to tylko rzecz, dzisiaj jest a jutro jej może nie być. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezusik Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 witam.Ja mieszkam w Kopenhadze juz 5rok i rok temu postanowiłem przyjechac navą do Danii, wiadomo jak to w miescie jest z parkowaniem ,staje na parkingach,uliczkach bocznych .a nawet na noc trawniki.i oprucz lisci na pace nic nie było.oczywiscie na szczescie. Navarek nie ma zawiele tutaj i ludzie sie oglądają .Ale to co sie dzieje w PL to mentalnosc naszych rodakow.,czego sie obawiam tutaj ?jedynie rodak idącego z kolegą po imprezce.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mitek Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 ...a nawet na noc trawniki.i... Witam Parkowanie na trawniku to dla mnie jest już szczyt prostoty umysłowej. Pzdrawiam - umijących jeździc i parkować prawidłowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi