Sonic Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 1.5dCi -czytalem, ze ktos narzeka iz na 5 biegu juz przy 140km/h jest 3500rpm i ze jezdzac po autostradzie dozyna sie silnik. Wybacz kolego ale nie wytrzymałem.Wiekszej bzdury w życiu nie słyszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość porcupine Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 1.5dCi -czytalem, ze ktos narzeka iz na 5 biegu juz przy 140km/h jest 3500rpm i ze jezdzac po autostradzie dozyna sie silnik. Wybacz kolego ale nie wytrzymałem.Wiekszej bzdury w życiu nie słyszałem To że przy 140 km/h jest 3,500 obr/m to jest fakt nie bzdura Chyba że chodzi Ci o zarzynanie silnika... Diesle rzeczywiście "nie lubią" wysokich obrotów, ale przy 3,500 to raczej jeszcze nie jest zarzynanie Tak czy siak nie jeżdżę z takimi prędkościami almerką bo jest za głośno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonic Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Chodzilo mi o zarzynanie bo to ze jest 3.5 tys obr to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jasna Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Po tygodniu mogę napisać, ze silnik 1.8 to bajeczka i zero stresu,jeżdzimy jak po masełku , dooooobre autko i taaaakie ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość porcupine Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 dooooobre autko i taaaakie ładne Co prawda to prawda:) Ale ja i tak wole diesla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi